no

Ők a világ legjobban öltözöttjei 2013-ban

A Vanity Fair idén is összeállította a legjobban öltözött ismert emberek listáját, amit most nem Katalin hercegné vezet, hanem Kerry Washington színésznő. Talán nem véletlen, hogy a Django elszabadul című film női főszereplője a magazin augusztusi számában a címlapon szerepel. Akik pedig Katalin hercegnének drukkoltak, ne aggódjanak, nem csúszott a lista végére, a harmadik helyet így is sikerült megcsípnie, hiszen várandósan is igazi stílusikonnak számított. Részletek a hajtás után!

A Huffington Post szerint Kerry Washington győzelméhez bizonyára hozzájárult az is, hogy szinte minden díjkiosztó gálán ott volt, és rendre igen szép ruhákban jelent meg. A Vanity Fair kedvence például nem más, mint az a Miu Miu estélyi, amit hol máshol viselt volna, ha nem a magazin Oscar-partiján. A szerkesztők egyébként júliusban közöltek egy összeállítást arról, hogy a színésznő, aki 2011-ben még kövekkel kirakott pólóban jelent meg a vörösszőnyegen, hogyan lett az év legjobban öltözött nője. Washingtonnak nem ez az első magazinos győzelme, a People olvasói szerint ő a világ második legszebb nője, ami szintén elég hízelgő cím.

Kerry Washington persze nálunk is többször szerepelt már, 2011-ben például kiderült, hogy a Louis Vuitton egyik kreációja neki sokkal jobban áll, mint Uma Thurmannek, de 2012-ben Jessica Biel lekörözte őt, amikor hasonló Dior ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt, januárban pedig Jessica Alba és Kirsten Dunst pipálta le, de legalább a Louis Vuitton modelljét sikerült maga mögé utasítania. A kis fekete ruhákkal persze ő is ugyanolyan jóban van, mint bármelyik nő, és be is került 2013 feltörekvő stílusikonjai közé. "A színésznő évek óta szinte minden vörös szőnyeges esemény egyik fénypontja. Washington elegánsan nőies stílusának egyik titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy rendkívül rafináltan variálja a különféle kiegészítőket ruháival, ez várhatón 2013-ban sem lesz másként" – írtuk akkor róla.

De most nézzük az többieket: A férfiak közül Justin Timberlake lett a befutó, a párok közül Gisele Bündchen és férje, Tom Brady lett a nyerő, a First Lady-k közül pedig a kínai államfő neje kapott helyet a listán. A Vanity Fair természetesen pár szakmabelit is beválogatott, közülük Carmen Dell'Orefice, a 82 éves, magyar származású modell végzett az első helyen. Ha mennyiségre megyünk, akkor a jól szabott öltönyök nagy kedvelője, Brian Ferry előtt kell fejet hajtanunk, az angol énekesnek ugyanis három fia is felkerült a listára, emlynek szereplőit galériánkban nézheti meg!

A Vanity Fair legjobban öltözötteinek 2013-as listája:

1. Kerry Washington, színésznő

2. Justin Timberlake, énekes

3. Katalin hercegné

4. Carmen Dell'Orefice, modell

5. Keith Richards, zenész

6. Victoria Beckham, tervező/focistafeleség

7. Gisele Bundchen modell és pasija, Tom Brady, amerikaifocista

8. Lebron James, kosaras

9. Thom Browne, tervező

10. Dree Hemingway, modell

A további harminc díjazottat a galériában találja!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek