no

Nyári celebtrendek: a csipkeoveralltól a citromos miniruháig minden járja

Nemrég annak néztünk utána, hogy melyek azok a trendek, amelyeknek a nyár végeztével lejár a szavatosságuk. Most azokat a ruhadarabokat vesszük sorra, amelyek nem (csak) az átlagemberek miatt lesznek teljesen elcsépeltek, hanem a hírességek miatt unhatunk majd meg. Részletek a hajtás után!

1. Ujjatlan blúz

Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik csak képekről ismerik, hogyan is néz ki a konyhásnéni kar, akkor bátran vegyünk példát a mellékelt galériában szereplő hírességekről. A legjobban akkor járunk, ha egy fehér ujjatlan blúzt választunk, hiszen ezt nagyon sok mindennel lehet kombinálni. Ha pedig elég bátrak vagyunk, akkor Cameron Diaz vagy Garcelle Beauvais a mi emberünk, tessék csak kattintani!

2. Mintás nadrág

Sejtettük, hogy a pizsamanadrágok nem kopnak ki egykönnyen a divatból. A celebek sem untak rá ebben a szezonban sem, hanem vígan hordják a lezser darabokat. Bizony, még Pippa Middleton sem akart kimaradni a jóból, bár ő a galériában szereplő többi nőtől eltérően talán kicsit mellényúlt az összeállításával. Miley Cyrus pedig egyszerűen csak Miley Cyrus.

3. Virágos ruhák

A nyár kis feketéje a virágos ruha, egy igazi trendek feletti darab, amelyiket bármelyik évben elsüthetünk, bár a fazonnal érdemes vigyázni. Ha nem rajongunk annyira a ruhákért, akkor elég, ha a blúzunkat borítják virágok, mint például Jennifer Lopez esetében. Persze megértjük, ha valaki inkább olyan darabot választ, ami nem látszik át ennyire.

4. Zöldséges és gyümölcsös ruhák

Rihanna és brit megfelelője, Rita Ora már tavaly is tudta, hogy mi a dörgés, ananászos, illetve banános ruhadarabokban léptek a nyilvánosság elé. Vannak, akik csak idén fedezték fel ezt a trendet, mint például Beyoncé Knowles húga, Solange, aki citromokba borulva jelent meg a Coachella fesztiválon. Persze így sem feltétlenül ő volt a legfeltűnőbb jelenség a rendezvényen, de értékeljük a gondosan összeválogatott szettet. A látványos mintákkal egyébként jobb vigyázni, hiszen vonzzák a tekintetet, és ezzel olyan területekre is felhívják a figyelmet, amit szívesen elrejtenénk.

5. Overall

Míg Cara Delevingne és Miley Cyrus állatos kezeslábasban pózol, addig több celebnő, mint például Victoria Beckham vagy Demi Moore az ennél egy kicsit visszafogottabb darabokra tette le a voksát. Persze van, aki a kényelmesebb, rohangálós fazonra esküszik, mint például Heidi Klum vagy Katie Holmes, van, aki pedig a csipkében hisz, lásd Kristen Stewart szettjét. Egy dologra vigyázzunk, mindig hangsúlyozzuk ki a derekunkat, mert az overall hajlamos eltüntetni a nőies vonalakat.

6. Rikító narancssárga

Sokan szerették volna, ha a neonszínek már tavaly kikopnak a divatból, de ez nem jött össze, ez a nyár még mindig a retinaszaggató árnyalatokról szól. A celebek persze nemcsak a rikító kiegészítőkért rajonganak, hanem szívesen öltenek magukra mondjuk félelmetesen narancssárga vagy korallszínű ruhadarabokat, lásd a galériánkat, amelyben Kourtney Kardashiantól kezdve a stílusos öltözékekben verhetetlen Olivia Palermóig mindenki megtalálható.

7. Chambray ingek

A farmering ezen a nyáron ismét divatba jött, de valljuk be, a forróbb napokon megsülnénk benne. Sebaj, ott van nekünk a chambray, vagyis egy könnyű pamutszövet, amivel tökéletesen lehet pótolni ezt a vastag anyagot. A hírességek is birtokában vannak ennek a tudásnak, és mivel számukra is fontos a kényelem, a melegebb hónapokban ők is sorra öltenek magukra ilyen ingeket.
 

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek