no

Cate Blanchett nem tud hibázni

A 44 éves színésznő olyan ruhában jelent meg új filmje, a Blue Jasmine bemutatóján, mely a nevetségesség és tökély határán mozog. Mi inkább arra hajlunk, hogy zseniális ez a halvány rózsaszín estélyi, cseppet sem nevetséges, de azt nem értjük, miért: minden adott ahhoz, hogy ciki legyen egy virágos applikációkkal megtoldott, pelerines, sápasztó ruha, mely mégis nagyszerűen áll a porcelánbőrű Blanchett-nek. Legalábbis szerintünk, ha nem ért egyet, szavazzon máshogy!

Szerintem Cate Blanchett-nek

A színésznő ruháját a Balenciaga tervezte, ékszerei a Van Cleef & Arpelstől származnak. A pelerin teszi a szettet igazán érdekessé, de azt a bemutató alatt levette Blanchett, így az egyszerű, virágos szoknyarészű ruhában is lefotózták hétfőn a New York-i MoMában tartott vetítésen – írja a justjared.com.

Blanchett nem csak az extravagáns estélyivel nem tudott mellélőni, a bemutató napjának délelőttjén még a Late Show with David Letterman felvételén is jelenése volt és ott is remekül nézett ki. A fekete Altuzzara ruha és a szegecses Nicholas Kirkwood cipő visszafogottan különleges – a ruha felső részének fűzőszerű kialakítása csak egész közelről látszik, de épp ettől érdekes. Ön szerint is tökéletes Cate Blanchett mindkét szettje, vagy önt nem kápráztatta el sem a pelerines összeállítás, se a fekete ruha? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra