no

Mihalik Enikő szexi hippi a Free People lookbookjában

Egyik legsikeresebb magyar topmodellünknek szekere hál' Istennek még mindig nagyon jól megy: alig pár hete még a Los Angeles-i luxusmárka, a Juicy Couture egyik kampányában mosolygott ránk, most viszont a bohókás ruháiról elhíresült Free People júliusi lookbookjában pózol lehengerlő hippiként.

Freja Becha Erichsen után most a magyar topmodell, Mihalik Enikő a Free People legújabb arca: maxiszoknyában, virágos nadrágban, poncsóban és ékszerkavalkádban pózolt a luxus hippibolt legújabb reklámképeinek kedvéért. A kampányt elnézve a fotós Guy Arochnak sikerült a modell egy eddig talán ismeretlen oldalát is elkapnia: a békéscsabai szépség tejesen természetesen fest hóbortos tincseivel a mintás, lezser összeállításokban, az erdőben és faházikókban fotózott beállítások természetes színei pedig csak még nagyobbat dobnak a sorozat összhatásán.

Az Urban Outfitterst is markában tartó Free People cuccai egyébként elég széles árskálán mozognak: ruhákat húsz, pólókat tíz, rövidnadrágokat tizenöt, bakancsokat és csizmákat negyvenezer forintos induló áron lehet beszerezni a márka weboldalán. Ha ezt sokallja, teljesen megértjük, ettől függetlenül a fesztiválozó szettekhez még remek inspirációt adhatnak.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra