Negyedmillió forintért öné lehet Bambi

Nemrég írtunk egy posztot, amiben bemutattuk, hogy melyek azok a ruhadarbok és kiegészítők, amiket a leginkább ununk a híreségeken és a divatbloggereken. A listára felkerült a Kenzo tigrisfejjel ellátott pulcsija, de ugyanígy beállhatott volna a sorba a Givenchy rotweileres felsője is.

A francia divatház tökéletesen ráérzett arra, hogy a divatot kedvelő és fizetőképes, fiatalabb korú vásárlók az egyedi mintákat és motívumokat keresik, hiszen egy sima fehér ingről nem fogja senki 200 méterről azt mondani, hogy "Jé, ez nem egy Calvin Klein ing?". Ezzel szemben az állatok képével tarkított ruhadarabok hamar bejárják az internetet és mindenki felismeri majd, ha az utcán látja.

Önnek kéne Bambi ennyiért?

A Givenchy az őszi-téli szezonban sem hagy minket könnyen azonosítható pulóver nélkül: a hűvösebb hónapok alatt Bambival díszített felsőben parádézhatunk az utcán. Jelenleg nem kapható, csak októbertől találhatjuk meg az üzletek polcain, azonban ha biztosan szeretné magáénak tudni, itt előrendelheti közel 280 ezer forintért. Ha ezt sokallja, akkor van egy jó hírünk: a minta atlétán is elérhető lesz, az "csak" 125 ezer forintba kerül majd. Természetesen a divatvilág bennfentesei már most magukénak tudhatnak egy-egy darabot, lencsevégre kapták például az ex-Vogue szerkesztőt, Carine Roitfeld-t is benne. Galériánkban megtalálja őt, Amanda Seyfriedet, mint kampányarcot, és a termékeket is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek