Ezeket a kiegészítőket unjuk leginkább idén nyáron

Minden szezonban vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amelyek felkapottak lesznek (ezek kapnak 'IT' jelzőt, például IT-bag) és amit minden divatimádónak kötelező beszereznie. Igen ám, de van az a pont, amikor a túl sokszor visszaköszönés már nem arra ösztönzi az embereket, hogy ők is beszerezzék az adott terméket (vagy a fast fashion boltoknak köszönhetően egy jól sikerült másolatát), hanem elkezdenek tőle irtózni.

A legtöbb embert jó érzéssel tölti el, ha olyan ruhába bújhat, amit nemrég a kedvenc hírességén látott, de vannak olyanok is, akiket taszít az, ha a hőn áhított táska minden második hölgy karján ott lóg. Cecilia Doant utóbbi ihlette meg és készítette el blogját, ahol rajzokkal mutatja be, mik azok a - leginkább - kiegészítők, ami minden divatblogger, socialite és celeb gardróbjában megtalálható.

A galéria egy része Önnek is ismerős lehet, hiszen Budapesten is lassan minden második lány karján Michael Kors óra lóg, vagy gondoljunk például a H&M 'The New Icons' pólójára, amit szintén elég sok hölgy megszerzett magának. Persze ezzel semmi baj, inkább a humoros oldaláról kell megközelíteni a történetet, mintsem divatbíraként ítélkezni mások felett.

A blog "áldozatai" közé tartozik többek között a Kenzo tigrismintás pulóvere, a Gucci új szandálja, Charlotte Olympia kiscicás balerinái és természetesen a Nike Air Max is. "Szeretem a divatot és több tucat divatblogot is követek. Emiatt tudom kiválasztani, hogy éppen mi örvend nagy népszerűségnek. Azért rajzolom le őket, mert így sokkal egyedibb a blog megjelenése, mintha a termékfotókat tölteném fel" – válaszolta egy névtelen kérdezőnek tumblrén Cecilia Doan azzal kapcsolatban, hogy amúgy érdekli-e a divat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra