Kristen Stewart a hét legrosszabbul öltözött celebe

A színésznő általában eléggé nehezen találja meg a megfelelő ruhákat, és amikor időnként rá is akadna egy-egy jobb darabra, amit tisztességesen tud hordani, akkor is van olyan merész és kísérletező, hogy legközelebb valami homlokegyenest különböző cuccban jelenjen meg. Kristen Stewart neve felbukkant 2012 legrosszabbul öltözött celebjeit soroló listánkon is - igaz csak mellékesen. Most sem okoz csalódást, ezúttal teljes kétségbeesésbe taszítja a divatblogokat és divatoldalakat. Ezért is fordulunk önhöz, hogy eldöntse, jól áll-e neki Zuhair Murad, libanoni divattervező ruhája vagy sem. A 2012-es őszi kollekció bemutatóján feltűnt ruhához eredetileg egy fekete zakó is tartozott, de ettől Stewart szemlátomást megszabadult.

Hogyan választot Stewart?

A Párizsi divathéten egyébként általában egészen kitett magáért a színésznő. Meg is dicsértük, hogy milyen csinos egérke lett belőle. Gyakran lehetett mosolyogni látni, végre rendesen ki is húzta magát, nem kellett persze teljesen lemondania a szokásos farmer-póló kombinációjáról sem, és itt próbálkozott meg a Zuhair Murad-darabbal is.

A ruhával kapcsolatban általában ki szokták egyébként emelni a bonyolult tervezést, a finom részleteket. Kérdés, hogy Kristen Stewarton mennyire áll jól egy ilyen összetettebb, trükkös ruha. Csak lötyög rajta, vagy tényleg nőként tudja viselni? Erre keressük a választ, szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek