Fesztiváltrend: így öltözzön fel a Balaton Soundra!

Természetesen idén is megrendezik az év legvillantósabb fesztiválját, amire már el is fogytak a bérletek, és aki eddig nem kapcsolt, már csak napijegyet vehet 15 ezer forintért, illetve ha alaposan szeretne belecsapni a lecsóba, akkor dupla áron a VIP verziót is megvásárolhatja. Szerencsére idén is bőven találhatóak olyan cuccok a fast fashion boltokban, melyek nem olyan drágák, de segíthetnek abban, hogy kitűnjünk a tömegből. Részletek a hajtás után!

Ugyan az előrejelzések szerint idén a napsütést megzavarhatja majd néhány zápor és zivatar, azért a fürdőruhát és a napszemüveget kár lenne kihagyni. Korábban már körülnéztünk, hogy milyen a kínálat, és mire kell figyelni a vásárlás során, de a Balaton Sound jóval több egy egyszerű strandolásnál. Legjobban akkor jövünk ki a pénzünkből, ha az F&F kínálatából válogatunk, így már 2300 forintból is megúszhatjuk a bikinivásárlást, de az H&M egyik üzletét is érdemes felkeresni, itt van pár fesztivál-kompatibilis darab viszonylag baráti áron.

Persze ez önmagában még kevés. Kell még legalább egy színes rövidnadrág, amit most viszonylag könnyű beszerezni, főleg, hogy már elkezdődtek a leárazások. Ha nem akarunk állandóan hasat és dekoltázst villantani, ezt ki lehet váltani egy csinos strandruhával vagy egy rövid overállal, ami legyen minél mintásabb, színesebb, hiszen mégiscsak a Soundon vagyunk!

És persze pont ezért kell pár őrült kiegészítőt is beszerezni, mint például az H&M virágba borult, tigrissel díszített kimonóját 8990 forintért vagy a S.W.A.G. kiegészítők bármelyikét. Ez utóbbiból a négygyűrűs szett csak 1290 Ft, a feliratos baseball sapka 1490 Ft, de a 2990 forintos gigabetűs nyaklánc sem egy nagy beruházás, viszont tuti, hogy minden szem ránk szegeződik majd. Aalapvetően persze mindenkit mértékletességre utasítanánk, de attól félünk, hogy ez a rendezvény nem egészen erről szól.

Időpont: 2013. július 11 - 14.

Helyszín: Zamárdi

Fellépők: Afrojack, Armin Van Burren, Avicii, Calvin Harris, Friction, Justice, Nas, Steve Aoki, The Prodigy, Wu-Tang Clan és még sokan mások

Napijegy: 15000 Ft, bérlet: elfogyott

Honlap: http://www.sziget.hu/balatonsound

Várható időjárás: Az Időkép szerint a nappali hőmérséklet 28 és 31 fok között mozog majd, az éjszakai pedig 14 és 18 fok között. Az előrejelzések szerint egyébként a fesztiválozók nem ússzák meg az esőt, csütörtökön ugyanis záporok várhatóak, szerencsére pénteken és szombaton sok napsütésre lehet számítani, vasárnap pedig gyengén felhős lesz az égbolt. A Köpönyeg úgy véli, a nappali hőmérséklet 25-29 fok lesz majd, az éjszakai pedig 12 és 15 fok. Az ő előrejelzéseik szerint szombaton és vasárnap záporesőre lehet számítani, csütörtökön felhők takarhatják el a Napot, de pénteken remek idő lesz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek