Melyik volt a legrosszabb modellmeló?

Mindenki azt gondolná, hogy a modellek élete csupa szórakozás. A modellek persze nem győzik ennek éppen az ellenkezőjét hangsúlyozni, hogy igenis kemény szakmáról van szó. Ennek az eldöntése nem a mi feladatunk. A Huffington Postot követve azért összegyűjtöttünk hat olyan melót, ami tényleg szívásnak tűnik. Az ön feladata lesz, hogy megszavazza, melyiket tartja a legnagyobb kiszúrásnak a modellekkel. Adjon egyest annak, ami ön szerint piskóta, és adjon tízest arra a munkára, amit keménynek érez.

Cetcápával úszni

Hannah Frasernek a Föld legnagyobb halaival kellett lubickolnia a mélyvízben, míg Shawn Heinrichs és Kristian Schmidt divatfotókat készített róla. A fotózást 4 hónap alatt szervezték meg, a modellnek órákig kellett produkálnia magát az átlag 9 méteres állatok közt. Ön bevállalná ezt a munkát, vagy a hideg rázza az óriáshalak gondolatától is? Ha utóbbi, adjon 10-est a cetes melóra!

Fotózás hidegben, bikiniben

A modell az idei Sport Illustrated címlapfotójáért állítása szerint keményen megszenvedett. Mindössze egy bikini bugyiban és egy kabátban kellett kiállnia a minusz 45 fokos Antarktiszra. „Amikor visszajöttem a fotózásról, úgy éreztem, romlik a hallásom és látásom, leállt a szervezetem, annyira kellett azon dolgoznia, hogy ne fagyjak meg. Nagyon hideg volt" - mondta Upton a fotózásról.

kate utpon

Gyémánt bugyi

2011 augusztusában Selita Ebanks modellnek egy gyémánttal, rubinttal, smaragddal és zafírral kirakott bugyit kellett a Victoria's Secret bemutatóján a kifutón viselnie, aminek az értéke  4,5 millió dollár volt (valamivel több mint egymilliárd forint). A modell nem is az összeg miatt aggódott, hanem mert a bugyi összekarcolta. "Senki nem szeret horzsolásokat a punciján" - nyilatkozta később.

Képünk illusztráció
Képünk illusztrációBryan Bedder

Ízléstelenség

A VICE magazin nemrég úgy döntött, hogy megint felpezsdíti maga körül az életet, és olyan képeket készítettek, amiken híres írónőket ábrázoltak nem sokkal az öngyilkosságuk előtt és után. Paige Morgan ki is borult a tiszteletlenség miatt. "Nagyon kényelmetlenül éreztem magam. A fotós remek munkát végzett, de nem tudtam, hogy mi a szerkesztői elgondolás mögötte."

izl

Pókkal pózolni

Az egyik legfélelmetesebb munkának a rendkívül felkapott Cara Delevingne egyik címlapja tűnik, amin egy hatalmas tarantula mászkált az arcán. Az i-D magazin egyik 2012-es címlapjára az a fotó került, amin a pók éppen jobb szeme fölött tanyázott. Lehet Delevingne bármilyen vagány csaj, simán elképzelhető, hogy arcára kiülő borzalom ezúttal valódi. Ön mennyire szívesen vállalná be?

120

Tűzzel játszani

2013 márciusában tartott a pirotechnikus Andrey Das és a fotós Benjamin Von Wong egy olyan divatfotózást, ahol a modellek alatt, fölött, mellett mindenhol szikrák és lángnyelvek voltak. A fotózás alatt persze végig dermesztő hideg volt. Ebből nem lehetett jól kijönni. A képek mindenesetre úgy sikerültek, mintha valami fantasy kártyajáték ütőképes lapjai lennének. Ön csinálná?

tuz
Mustra