Kate Moss vagy Cara Delevingne a menőbb modell?

Szivárogtatják őszi-téli kampányképeiket a nagy divatházak. Ezúttal minden idők egyik legtöbbet foglalkoztatott modellje, Kate Moss egyik hirdetését és az új Mossnak kikiáltott Cara Delevingne munkáját vetettük össze.

A veterán modell régóta a Versace kedvence, a tavaszi reklámképeken Naomi Campbellre retusált Moss idén teljesen pucéran, stratégiailag szerényen elhelyezett – piros, sárga és fekete – Demetra fantázianévre keresztelt, 1505 fontos, 522 ezer forintos táskával pózol Mert & Marcus képén – írja a dailymail.co.uk.

A 39 éves brit modell a másik fotón szintén meztelenül, zilált hajjal és tátott szájjal látható rikító sárga-fekete színű műszőr kabátban. Az olasz márka tulajdonosa, Donatella Versace egyszerűen csak „lecsupaszítottnak” titulálta a képeket, amivel nem tudjuk, hogy Moss ruhátlanságára vagy a stúdióban lőtt, túlzások nélküli képre kívánt-e utalni. „Semmi kiegészítő, semmi zavaró tényező!” – mondta a tulajdonosnő.

Az alig 20 éves Delevingne már az év elején is posztolt baglyos képeket Instagramjára, így nem volt annyira meglepő, hogy az állatokat kedvelő brit luxusmárka őt választotta kampányarcának az őszi-téli szezonban.

„Az új kollekciót az angol vidék, a meghitt, családias hangulat és a titokzatosság ihlette. A hagyományos meséket, a föld közelségét, a vidék éjjeli hangulatát gyönyörűen beledolgozta Tim Walker és Ronnie a kampányba. A londoni divathét után Cara volt az első név a fejemben, ő szép, bátor és brit!” – mondta a hirdetésről Emma Hill a Mulberry korábbi kreatív igazgatója, aki tavaly Lindsey Wixsonnal és nagyméretű szörnyekkel készítette reklámját az angliai Blackheath Surrey erdőben.

Ki a profibb modell?

A szemtelen tekintetű modell egy fán ülve és támaszkodva, baglyok társaságában, egyenes, hátrafésült hajjal meseszerű környezetben mutatja be a divatház legújabb táska- és ruhakollekcióját.

Nézze meg a pókokkal, kígyókkal, kiskacsákkal egyébként is előszeretettel pózoló Delevingne kampányképeit, és szavazzon: ki a profibb modell, Kate Moss, vagy hirtelen felkapott kolleganője, Cara Delevingne?

Oszd meg másokkal is!
Mustra