Dobja fel frizuráját pazar, de olcsó hajékszerekkel!

Felejtse el, hogy csak nyakláncokkal és karkötőkkel spékeli meg nyárias szettjeit: az idei szezon nagy trendje lesz a hajékszer, amelyet nemcsak fesztiválokra, hanem akár a tengerparton barnulva is simán hordhat. Nézelődjön az akár ezer forint alatti csecsebecsék közt!

A nyár közeledtével hajzuhatagunk nem könnyíti meg az életünket: alapból megsülünk a negyven fokban, amire a hosszú haj csak rárak pár lapáttal. Ugyan feltűzhetjük és különleges fonással is trükközhetünk, de ez egy idő után unalmassá válhat, így kerítettünk önnek pár mutatós, pénztárcakímélő haj kiegészítőt, amikkel könnyen feldobhatja egyébként egyszerű frizuráját.

Az ékszereket természetesen hajhossztól függetlenül is viselhetjük. Idén egyébként is divat a húszas évek sikkje, főként a nemrég debütáló Nagy Gatsbynek köszönhetően, úgyhogy a laza kontyba tűzött, vagy csak simán rövid haj esetében is pazarul mutathatnak a brossok, csattok, illetve az egész tarkót beborító fémhatású hálók.

Legtöbbjüket elég csak egy-egy tincshez rögzíteni, viszont ha ezt kényelmetlennek találja, választhatja a fejpántos vagy a copfhoz tűzött medálos verziót is. Mindeközben az árakra is gondoltunk: a legtöbb darabot már ezer forint alatt is megkaparinthatja ha online rendel, de ha a fast fashion üzletekre esküszik, onnan is kiszemezgettük a legjobbakat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra