A fél internet sokkot kapott Michelle Obama frufrujától

Michelle Obama hivatalosan is globális vitát robbantott ki a belfasti G8-csúcstalálkozón villantott frizurájával. Az úgynevezett "midlife crisis" vagyis életközepi válság miatt frizurát váltó elnökfeleséget január óta támadják új stílusa miatt, a beszólogató Karl Lagerfeld szerint például hírolvasónak tűnik a szemébe lógó tincsekkel. Önök szerint is ennyire rossz a helyzet?

A hétfői észak-írországi találkozó óta tömegesen támadják a Twitteren a hetvenes évekbeli Farrah Fawcettnek öltözött Michelle Obamát, akinek frizurájától nem voltak túlságosan elragadtatva az internetezők. Egy twitterező megkérdezte, hogy a 49 éves First Lady miért nem libbenti oldalra a frufruját az arcából, míg egy másik kritikus egy hajcsatot hiányolt az állandóan a szemébe logó hajából.„ Épp Michelle Obama belfasti beszédét nézem. Lenyűgöző, de olyan jó lenne, ha csinálna valamit a frufrujával. # Badhairday" – szűrte le a 10 perces beszéd lényegét Sue Crossan a Twitteren.

Mit gondol Michelle Obama frizurájáról?

Volt, aki azt javasolta, hogy gyorsan látogasson el egy fodrászhoz, mert a frufruja valami borzasztó. "Vajon miért nem vágatta le a mai beszéde előtt. Úgy tűnik, mintha semmit sem látna" - döbbent meg az Avarega Joe néven futó felhasználó. Scarlet Wilde szerint pedig Barack Obama neje szabályosan kancsalított a szemébe logó tincsek miatt. Többek szerint az a probléma, hogy stylingért felelős csapat nem igazán felkészülbe a belfasti időjárásra. Az Egyesült Államok elnöke egyébként már maga is poénkodott neje és az eső viszonyán. Itt is a bizonyíték 1 perc 13 másodpercnél:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek