Miley Cyrus felemás gatyában a múlt hét legrosszabbul öltözött celebe

Az érthetetlen módon a Maxim Top 100 legszexibb női listájának legfelsőbb dobogójára felkerült Miley Cyrus egy zavarba ejtő szerelésben érkezett a szerdai MySpace rendezvényre. A mostanában seggrázással kísérletező Cyrus egy felemás, félig farmert, félig szürke tréning nadrágot választott a bulira, amihez egy trendi fehér körömcipőt, melltartóra emlékeztető fekete bőrtoppot és lakk kabátot talált a legjobb választásnak az énekesnő - írja a Huffington Post.

tk3s bei myspace 1331733bl
Jim Smeal / Beimages / Northfoto

Persze az énekesnő stílusa soha nem volt kifogástalan. A drogos póló még csak elment valahogy, hiszen tudjuk, milyen lelkes fogyasztója a látnokzsályának, de a pink bugyi és a koponyás combcsizma, valamint bőrdzseki triója menthetetlenül beleégett a retinánkba, ennél talán még az unikornisos pizsama is jobb volt. Cyrus, a haspólók nagy rajongója még a New York-i divathetet is végigízléstelenkedte, pedig szerintünk tud ő, ha akar.

Hogy tetszik a felemás nadrág?

De most felejtsük el a múlt bűneit. Önnek hogy tetszik Cyrus kényelmesnek tűnő, de zavarba ejtő szettje? Megérdemli a hét legrosszabbul öltözött celebnőjének járó címet, vagy semmi különöset nem lát a szokatlan nadrágban és ön is szívesen viselne hasonló stílusú ruhát?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek