Így koppintsa le a Nagy Gatsby stílust!

Ha pasiját már felöltöztette Jay Gatsbynak, most önön a sor, hogy jelmezekre hajazó ruhákat válasszon magának a nyári szezonra! A húszas éveket idéző ruhatárban nem a nadrágé, hanem a nőies ruháké és látványos kiegészítő a főszerep; a cigarettaszipkák mellett divatosak az arannyal vagy tollal díszített fehér és pezsgőszínű miniruhák, az érdekes nyakkivágások, mint a Pán Péter gallér vagy az örök klasszikus, a V-nyakkivágás – írja a refinery29.com.

Bár a Baz Luhrmann újraértelmezésében moziba került divatfilm kosztümjeit Miuccia Prada álmodta meg, a többi divatházat és a fast-fashion márkákat is megihlette a Gatsby láz. Az online elérhető Asos-on kívül a legválasztékosabb felhozatal a Zarában volt, ahol egy art deco stílusú ruháért 22995 forintot, egy hozzá passzoló fekete táskáért átlagosan 13995 forintot kérnek.

A pénztárcabarát H&M-ben már 1290 forintért kapni kacér fekete ruhát, a filmben gyakran felbukkanó színes sál is itt a legolcsóbb, 2990 forintba kerül. Fehér ruhákból már hónapok óta nincs hiány az üzletekben, egy klasszikus fehér ruháért 6595 forintot kérnek a Mangóban, de a spanyol márkánál találtuk a leghitelesebb kiegészítőket is, egy nyaklánc például 4995 forintba került. Nézze meg a galériában, hogy milyen egyszerűen változhat Nagy Gatsby hősnővé idén nyáron!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek