Gwen Stefani bőrben nyomja le a modellt?

Eheti Kinek állt jobban?! posztunkban találnak énekesőből lett divattervezőt és főállású anyukát (Victoria Beckham), valóságshow-ból lett ingyenélőt (Nicole Richie) és énekesnőt (Gwen Stefani) is. Beckham és Stefani monokróm szettjei között igazi retinaszaggatás Richie kisasszony ruhája, amiben úgy néz ki, mint azok a művészek, akik a Váci utcán aranyspray-vel lefújva szobornak tettetik magukat.

A ruha egyébként Marc Jacobs alkotása, emellett láthatunk még egy Margiela és egy Balmain darabot is, mindkettőt a márkák 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából. A kifutós képekkel összevetve van, akinek a szín nem tetszett, más lecserélte az övet, Nicole Richie pedig elhagyta a téli kollekció egyik kiegészítőjét: a szőrmét.

Gwen Stefani Balmainben

Kin tetszik jobban önnek a Balmain-ruha?

Az énekesnő a Lopom a sztárom premierjén jelent meg ebben a Balmain-együttesben. Azt látjuk a kifutós képeken is, hogy ez a nadrág leginkább a 0-s méretű hölgyeknek áll jól, viszont a fekete színe ápol és eltakar. Stefani az óriás karika fülbevalókat elhagyta és a fura övet is lecserélte. A manökenen látott rombuszmintás magas sarkúra sem volt szüksége az énekesnőnek, egy sokkal ötletesebbet választott: bokája körül, majd végig a lábfején egy aranyozott kígyó kúszik.

A nadrág-öv párossal tökéletesen harmonizáló box clutch-ot vett fel és mind a monokróm szettjéhez, mind a platinaszőke hajához jól megy a vörös rúzs és az XXL-es mosoly.

Nicole Richie Marc Jacobs ruhájában

Nekem jobban tetszik az aranyruha..

Nicole Richie a CFDA díjátadóra egy Marc Jacobs ruhát választott, ami úgy festett rajta, mintha aranyspray-vel lefújták volna. A vörös rúzs mellé ékszerek közül is bőven válogatott: a 8-9 gyűrű mellé három karperecet is felvett, az egyiket - a praktikusságára még nem jöttünk rá - felhúzta az alkarján, majdnem a könyökéig.

A kifutón látott állatmintás kézitáskát egy púderszínű selyemszatén darabra cserélte, haját összefogta, a cipője pedig sajnos nem látszik. Elhagyta viszont a manökenen látott szőrmét, ami, a hőmérsékletre való tekintettel, abszolút jogos döntés volt. A modell a kisfiús frizurája mellé egy, a táskával harmonizáló pitonmintás lábbelit kapott.

Victoria Beckham Martin Margielában

Ez a Margiela-ruha jobban tetszik

A Margiela nemrég még a H&M-mel kooperált, most pedig tőlük választott ruhát a Glamour Women of The Year eseményre Victoria Beckham. A divattervezőként egyre nagyobb sikereket elérő anyuka és feleség úgy gondolta, hogy neki a ruha fekete verziója jobban állna, ezt vette fel rakoncátlan tincseihez. A modellnél táskát nem láthatunk, Beckham viszont egy tükröződő felületű clutch-ot vitt magával az eseményre.

A ruha frappáns dekoltázsához egy vékony aranyláncot vett fel, csuklóira pedig ahhoz passzoló karkötőket húzott. A cipői sajnos nem látszanak neki sem.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek