Katalint most jó ideig nem látjuk terhesen

Katalin hercegné a héten lezavarta utolsó hivatalos rendezvényét a szülés előtt, tehát elvileg a most nyolcadik hónapban járó hercegnét legközelebb már babakocsival fogjuk látni. Ennek örömére összeszedtük, hogy az elmúlt 8 hónapban miket vett fel Katalin, akinek csak az utóbbi hetekben kezdett igazi terheshasa nőni, addig mindenki azzal vegzálta, miért olyan sovány. Utolsó hivatalos megjelenésén a Southampton-i kikötőben avatott fel egy óceánjárót, a Royal Princess-t.

Az alkalomra egy dalmata-pöttyös, 169 fontos (58 ezer forintos), vízálló Hobbs kabátot választott (a stylistja), melyet az első képek megjelenése után percekkel felvásároltak a hercegnémániás angolok. Kalapot kedvenc kalaposától, Jane Taylortól választott Katalin, a lábbeli pedig egy fekete körömcipő volt.

Katalin egyébként július 14-ére van kiírva a Daily Mail információi szerint, de ennek ellenére továbbra sincs szüksége terhesruhára – méltatlankodik kicsit a lap, de igazából a bő fazonú, mintás kabát alá nyugodtan beférhet egy állapotos nő. Nézze meg a galériában a dalmatás szettet, és a többi ruhát is azokból az időkből, amikor ugyan már állapotos volt Katalin, de nem látszott rajta semmi!

Oszd meg másokkal is!
Mustra