Felsliccelt és kivágott ruhák az idei nyár befutói

A mindkét lábat kivillantó „M” vonalú szoknyák és sejtelmesen kivágott egyrészes ruhák mellett az idei szezon másik nagy favoritja a hétköznapi divatba nehezen beépíthető combtőig vagy annál is feljebb sliccelt szoknya és a váratlan helyeken kivágott ruha is.

A ritka esetben előnyős szettek nélkül nem is volt vörösszőnyeges eseményen az elmúlt hónapokban, a Billboard Music Awardstól a Cannes-i Filmfesztiválig mindenhol felbukkantak a felsliccelt szoknyák és kivágott kis feketék – írja a huffingtonpost.com.

Milla Jovovich például elegánsan és nőiesen mutatott hátul kivágott hosszú ruhájában a Cannes-i Filmfesztiválon, hasonlóképpen stílusosan viselte a legújabb őrületet Kate Hudson és vagy Kylie Minogue, aki egy fehér Roberto Cavalliban mutatta meg combjait.

A kilencvenes években még flip-flopban filmpremierre érkező Gwyneth Paltrow azonban már határesetnek számít bugyivonalig felsliccelt provokatív ruhájával, amelyben az Iron Man 3 Los Angeles-i bemutatóján láthattuk a testére bizonyára nagyon büszke színésznőt. Nézze meg a galériában, hogy melyik celebnőn áll jól vagy közönségesen az új trend!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek