no

Szandálban az Asia Center nyert

Bár nincs kifejezetten nyári jó idő, de a zárt cipőkhöz kezd meleg lenni. Ideje beszerezni az idei szezonra is valamilyen szandált, ha a tavalyit már meguntuk, vagy szétment. Szerencsére már 2 ezer forintért vehetünk jól kinéző (de ki tudja, mennyire strapabíró és kényelmes) szandált az Asia Centerben, egy fokkal drágábban a Deichmannban és a CCC-ben válogathatunk. A Humanicban nem volt túl jó a választék, és a Players Roommal és az Office Shoes-zal sem voltunk maradéktalanul elégedettetek. Nézze meg a folytatásban, miért!

Asia Center

Az Asia Centerben egyféle szandált nehéz lesz találni: sima feketét. Minden papucson és szandálon aranylapok, szegecsek, vagy strasszok díszelegnek, sok a pink, piros és fehér lábbeli. A nekünk tetsző szandálok közül többől nem volt már méret, de a választék akkora, hogy biztos mindenki talál egy pár jó szandált. Inkább az a gond, hogy nem tud az ember választani, és végül 3-4 pár papuccsal megy haza. Pláne, hogy a szandálok 2000-2800 forint közötti áron kaphatók, úgyhogy 10 ezer forint alatt akár négyféle nyári lábbelit is hazavihetünk. Hogy aztán feltörik-e lábunkat az új szerzemények és jól bírják-e a strapát, nem tudjuk.

Deichmann, Humanic

A Deichmannban kicsit csalódtunk, a műbőr szandálok 4-5 ezer forintba kerültek minimum és a legtöbb egyszerűen ronda volt. Ráadásul kevés szandál kapható a sok félcipő mellett. Ugyanez a helyzet a Humanicban is, úgy tűnik, ezek a cipőboltok felkészültek arra, hogy az átlagosnál hűvösebb és csapadékosabb nyár várható. A Humanic termékei egy kicsit magasabb árfekvésűek, mint a Deichmannéi, viszont több az igényesen kidolgozott bőrszandál. Nézze meg a galériában, hol mit találtunk!

CCC

A CCC-ben már a múltkor is rengeteg szandál volt, most még több a neonszínű saru. Amit próbáltunk, sajnos nem volt kényelmes, ráadásul méret sem volt abból, amit kinéztünk. Itt is dominálnak a színes és agyondíszített szandálok, amik arra jók, hogy egy egyszerű ruhát feldobjunk velük, de ha szettünk is színes, akkor legalább 3-4 pár különféle szandálra lesz szükségünk idén, hogy mindegyik tarka ruhánkhoz legyen olyan, amit fel tudunk venni.

Players Room, Office Shoes

Ezekben a cipőboltokban vagy műbőr szandált veszünk 5-6-9 ezer forintért, vagy márkás darabot jóval drágábban. A Players Room Norah szandálai között legalább van egyszerű fekete, de a legtöbb saru inkább sportos. Az Office Shoes-nál a Kitten márkánál kell az olcsóbb, nőies szandálokat keresni, de  sajnos a legtöbb nyaktörően magas talpú. A Lacoste-nál a legegyszerűbb szandál is 19 ezer forint, a magastalpúak pedig közelítik a 35 ezret. Ugyan biztos hosszú életűek, de ennyiből 10 éven át be tudunk vásárolni, ha mondjuk az Asiát preferáljuk. A lapos talpú, nem kifejezetten márkás szandálok 6-8 ezer forintba kerülnek az Office-nál és nem tűnnek nagyon minőséginek.

H&M, Bershka és a többiek

Mióta a fast fashion üzletekben lehet cipőt kapni, nem irigyeljük a cipőboltokat: mindig követik a legutolsó divatot, kiderült már, hogy nem csapnivaló a minőségük, nem is drágák és rengeteg üzletük van. Az, hogy mennyire kényelmesek, más kérdés, de tény, hogy elég nagy a választék és nem csak szegecses, strasszos, műbőr saruk kaphatók. Persze azok is vannak. A H&M-ben néztünk körül, ahol épp egy tavaly már látott fazon megy nagyon, a többieknél csak a honlapokon keresgéltünk. Nézze meg a galériában mit és mennyiért kínálnak a plázák üzletei!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra