Nem tervez a Victoria ’s Secret melleltávolításon átesetteknek

A Victoria's Secret tagadja, hogy terveznének egy Survivor nevű vonalat, mely melleltávolításon átesett nőknek szólna. 2013 februárjában Allana Maiden, egy mellrákos túlélő lánya kevesebb mint két hét alatt 120.000 aláírást gyűjtött össze, hogy a fehérneműket gyártó cég egy speciális melltartót fejlesszen ki a mellműtéten átesett nőknek.

A Daily Mail cikke szerint az anya-lánya duo az összeszedett aláírásokkal, és a masztektómián átesett nők idézeteivel felfegyverezve találkozott három hónappal ezelőtt Mrs. Roberts Myers-zel a Victoria's Secret munkatársával, és akkor úgy tűnt, érdekli őt az ötlet.

Myers akkor állítólag azt mondta, már el is kezdődtek a tervezési folyamatok, és meghívták az ötletgazdákat, hogy találkozzanak a fejlesztőkkel. Mrs. Maiden elmondása szerint jól járt volna a Victoria's Secret ezekkel a termékekkel, mert bár lehet kapni speciális melltartókat a melleltávolításon átesett nőknek, de ezekért legtöbbször messzire kell utazni, ha pedig online rendelik meg, akkor nem biztos hogy jól illeszkedik majd a protézis.

A Victoria's Secret tulajdonosa, a Limited Brands tehát úgy tűnik, eleinte még hajlott erre az innovációra, ám a fehérnemű cég képviselője nemrégiben felhívta Mrs. Maiden-t, hogy kérvényüket elutasították. Tammy Roberts Myers, a Victoria's Secret kommunikációs alelnöke a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy ilyen különleges melltartót egyelőre nem tudnak készíteni, és azt gondolják, úgy tudnák a legjobban segíteni a nőket, ha továbbra is támogatnák a rákkutatást.

Mrs. Maiden, bár hálás a Victoria's Secret eddigi erőfeszítéseiért, csalódott, mert azzal, hogy támogatja a cég a rákkutatást, még nem fogják tudni visszaadni azoknak a nőknek önbizalmát, akik átestek masztektómián. Ugyanakkor lehet, hogy mindenkinek jobb, ha nem árasztja el a Victoria's Secret esetleg rossz minőségű, rosszul tervezett termékekkel a gyógymelltartók piacát, és továbbra is megelégednek azzal, hogy sokezer dollárt utalnak rákkutatásra.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek