Tervezzen cipőt, Vágó Réka elkészíti!

Szürreálisnak ígérkezett a Veet által támogatott, workshoppal egybekötött sajtótájékoztató, ahol minimum egy nagy közös szőrtelenítésre készültünk. Sajnos semmi extrém nem történt, csak annyi, hogy a meghívottak bepillantást nyertek a cipőtervezés világába és mindenki személyre szabhatta az ez alkalomra kapott műanyag szandálját.

Az esemény apropója az volt, hogy Vágó Réka – kábé az egyetlen magyar cipőtervező, akinek a neve azoknak is ismerős, akiket nem érdekel a divat – a szőrtelenítőmárkával közösen készít nyereményjátékot, melyből mindenki csak profitál: a cég egy jó tervezővel hirdet, Vágó Réka neve kicsit többet forog a köztudatban, egy résztvevő pedig megnyerheti saját tervezésű cipőjét.

A játék lényege, hogy a Facebookon található applikáció segítségével bárki feltöltheti az általa tervezett cipőt az oldalra, majd a 10 legtöbb like-ot kapott lábbeli közül Vágó Réka kiválasztja a számára legjobban tetsző cipőt, amit csapatával elkészít a nyertesnek. Ha kedvet kapott a kreatív feladathoz, ide kattintva vághat bele a tervezésbe!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek