Angyali Penelopé Cruz vagy ördögi Rooney Mara?

Nem is kezdhetnénk mással a hetet, mint azzal, hogy újra egymással szembe állítjuk a hírességeket és eldöntjük, hogy melyikük viselte jobban ugyanazt a ruhát. Az elmúlt heteken a celebeket a ruhájuk kifutón látott verziójával szembesítettük, most mindkét kollégákat és riválisokat párosítottunk össze.

Alexa Chung például Audrey Tautouval mérkőzik meg, Penelopé Cruz és Rooney Mara csatája pedig igazi angyal-ördög küzdelem. Láthatunk olyat is, ahol valaki a ruha ujjának hosszát változtatta meg, de akad olyan is, akinek a dekoltázs rész nem tetszett és kiszélesíttette.

Alexa Chung vs. Audrey Tautou

Az apró virágmintás ruha jobban állt

Alexa Chung modellel kapcsolatban mostanában egyre több olyan hír lát napvilágot, hogy soványsága krónikus méreteket ölt, mi azonban nem ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy mit visel. A Grammy-gálára ezt a kamillavirág-mintával ellátott spárgapántos ruhát választotta, amelyhez csupán egy gyűrűt és egy diszkrét hajékszert viselt. Egy csillogó cipő mellett döntött, körmei színét pedig ahhoz igazította. Nem aprózta el a sminket sem, a vörös rúzs már lassan Chung védjegye.

Audrey Tautou ugyanazt a ruhát választotta Cannes-ra, viszont ő egy klasszikus nude magas sarkú cipőt húzott a lábaira. Ékszerből ő is keveset viselt: csupán egy-két gyűrű látható az ujjain. a szájai natúrak, a haja pedig az a típusú kócos, amin látszik, hogy több órát dolgoztak a fodrászok, hogy spontánnak tűnjön. A ruha a mintája miatt amúgy nekünk jobban tetszik a májusi napsütésben, mint a vörös szőnyegen, de nem a mi tisztünk eldönteni, hanem az Öné, szavazzon!

Cobie Smulders vs. Katharine McPhee

Szerintem jobban sikerült

Cobie Smulders Tautouhoz hasonlóan modell és színésznő is. Nem volt szégyenlős, az egyik eseményre egy igen erősen dekoltált ruhát választott, amiről helyesen gondolta, hogy önmagában is elviszi a show-t és nem kell a kiegészítőkkel bajlódnia. A cipője nem látszik teljesen, de egy szürke-fekete széltében csíkos magas sarkút viselt, az ajkaira pedig egy korallos rúzs került.

Katharine McPhee nem elégedett meg a dekoltázs szélességével, még kicsit növeltetett is rajta. Ékszerek terén sem aprózta el, fülbevaló, csillogó karkötő és gyűrűk is megtalálhatóak rajta. Táskák közül egy box clutch-ot választott, magas sarkú szandáljának első pántja pedig átlátszó szilikonból készült.

Elizabeth Debicki vs. Leelee Sobieski

Ez a ruha most jobban állt

Elizabeth Debicki ausztrál színésznő A nagy Gatsby premierjére érkezett ebben a ruhakölteményben. A felső rész tökéletesen ellensúlyozza a hatalmas kiterjedésű és mintás szoknyát és teljesen jól megfér mellette az a fülbevaló és karkötő is, amit Debicki választott. Lábaira fekete hegyes orrú cipő került.

Leelee Sobieski úgy gondolta, hogy a ruha úgy néz ki rajta jobban, ha van ujja is. Ő az ékszereket visszafogta, a sminket a bordó-fukszia rúzs viszi el. Ő is hegyes orrú cipő mellett döntött, de ő az almazöld színt preferálta.

Penelopé Cruz és Rooney Mara

A cipzáras ruha jobban mutatott

Véleményünk szerint ez az egyik legizgalmasabb páros, hiszen annyi átalakítást végeztek a két ruhán, hogy csak a cipzárak emlékeztetnek arra, hogy ez bizony ugyanaz. Penelopé Cruz nem bízta a véletlenre és a ruha alá egy ujjatlan felsőt is felvett, biztos, ami biztos. A sminkje tőle megszokott módon visszafogott, táskát nem vitt magával és cipők közül egy zárt orrú, szaténos borítású mellett döntött.

Rooney Mara sminkje ezzel szemben sokkal merészebb, a lila rúzst és a hangsúlyos szemöldököt nem hogy együtt, de külön-külön sem merik sokan bevállalni. Ő az aláöltözés helyett inkább vállapplikációkat választott, angyalszárnyakra emlékeztet minket a csipkés rátét. Aranyrészletekkel gazdagított fehér magas sarkú szandált választott a szettjéhez.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek