Vörösszőnyeg: 20 éve még nem volt ekkora felhajtás

A kilencvenes években a vörösszőnyeges megjelenések előtt még nem látták el jó tanácsokkal a hírességeket menő stylistok, jóízlésű fodrászok és sminkesek. Ez meg is látszik a húsz évvel ezelőtt lőtt fotókon, melyeken Gwyneth Paltrow például spagettipántos ruhában, melltartó nélkül érkezett az Armageddon premierjére 1998-ban, Julia Roberts pedig smink nélkül, kócosan indult el a fontosabb díjkiosztókra – írja a huffingtonpost.com.

„Minden megváltozott a divat és a szépségiparban, mivel a kilencvenes években, amikor én még kezdő voltam, minden alkalommal én készítettem el a frizurámat és a sminkemet a fontosabb események előtt. Emlékszem Gwyneth Paltrow-val táncoltam az Armageddon premierjének afterbuliján, nem volt rajta smink, sem melltartó és talán flip-flop papucsban volt. Nem volt annyi fotós a vörös szőnyeges felvonulásokon. Hiányoznak azok a napok egy kicsit” – gondolt vissza nosztalgiával a kilencvenes évekre Liv Tyler.

A szociális hálónak köszönhetően aknamezővé változott vörös szőnyeges események az elmúlt években jelentenek csak komoly kihívást az A-listás sztárok számára, ami gyakran a ruhaválogatás mellett zsírleszívásokkal, Botox-kezelésekkel és szorongás elleni gyógyszerek szedésével jár együtt. Nézze meg a galériában, hogyan festett George Clooney, Demi Moore vagy Tilda Swinton a kilencvenes években! Ha arra kíváncsi, hogy néznek ki most, kattintson ide!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek