Kondás Katával debütált a legújabb magyar virtuális magazin

A Philosophy egy most induló, egyelőre kísérleti fázisban lévő magyar online magazin, aminek az a célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a fiatal és tehetséges, egyelőre karrierjük elején álló magyar művészekre. Az online felületen olvasható újság profilja tényleg nagyon komolynak, de még inkább igényesenek tűnik, az már csak hab a tortán, hogy ingyenes, és lapozható magazin formájában lehet olvasgatni.

A Philosophy koncepcióját Boldov Eszter főszerkesztő találta ki, aki szerint itthon egyáltalán nem biztosítanak elég megjelenést a magyar fotósok, divatszakértők, modellek és írók számára, ezért a lap évente kétszer, ingyenesen olvasható formában tesz közzé olyan divatanyagokat és editorialokat, amik bármelyik nemzetközi magazinban is simán megállnák a helyüket.

Az ötlet persze nem feltétlen egyedi: pár éve hasonlóval kísérletezgetett a Lack Magazine, ahol tényleg figyelemreméltó divatanyagok, írások, illetve pályázati portfóliók közlése mellett is simán becsődölt a nívós nyomtatott verzió.

Kondás Kata a debütáló lapszám virtuális borítóján.
Kondás Kata a debütáló lapszám virtuális borítóján.Philosophy

A Philosophynak pont az igényesség - ingyenesség kombinációja lehet a fegyver a tartós túléléshez, az újság kiforrott koncepciója pedig már az első számon egyértelműen érződik. Azért arra  kíváncsiak vagyunk, hogy a Philosophy meddig és miből tudja majd finanszírozni magát. Az egyszerre magyar és angol nyelvű szövegek mellett kizárólag magyar designerek reklámjaival, valamint külön interjú, programajánló és editorial részekkel találkozhatunk. Aki szívesen beleolvasna hazánk legújabb divatmagazinjába, itt megteheti.

Oszd meg másokkal is!
Mustra