Állatfigurák és megfizethető árak a négynapos USE temporary-n

A Bajcsy-Zsilinszky út 17-ben találjuk az ideiglenes boltot
A Bajcsy-Zsilinszky út 17-ben találjuk az ideiglenes boltotDívány

A USE Unused idén is megnyitotta a USE temporary névre hallgató kollekcióját forgalmazó boltot, amely május 30-a és június 2-a között várja a látogatókat. Mi első nap érkeztünk, szerettük volna a lehető legtöbb ruhát megnézni és megmutatni Önnek, azonban még így is volt, amiről lekéstünk, a férfi hátitáskák például annyira kelendőek voltak, hogy a délutáni érkezésünkkor már csak egy darab volt belőle.

A kollekcióban található ruhadarabok és kiegészítők jóval elmaradnak a szokásos "USE-ártól", férfi felsőket például már 5-6000 forinttól lehet kapni és női ruhákat is találtunk 10000 forint környékén. Természetesen galériával is készültünk, amiben összegyűjtöttük a nekünk legjobban tetsző ruhákat.

A kollekcióról

Anyagok tekintetében a farmer és a pamut dominál, az ékszerek esetében pedig leginkább az aranyszín. A ruhák letisztultak, egy-egy kis csavar található bennük és szerencsésen örökölték a klasszikus USE-szabásokat a nagytestvéreiktől. A mintás felsőkön és a vászontáskán állatminták köszönnek vissza, találkozhatunk bogarakkal, francia bulldog képmással és leginkább sivatagi rókára hasonlító figurával is.

Színek tekintetében egyik kollekcióról sem lehet eldönteni, hogy őszi vagy inkább nyári, a borús napokra emlékeztető földszínek mellett ugyanúgy jelen vannak a nyári forróságot eszünkbe juttató neonos árnyalatok is.

Nagy kedvencünk volt a férfi kollekció lyukacsos kabátja, illetve printelt atlétája és a női kollekcióból egy farmerruha. Utóbbi kettőt meg is vásároltuk, annyira elnyerte a tetszésünket. A ruhadarabokat elnézve arra jutottunk, hogy azoknak lehet a legjobb befektetés, akik megbízható minőségű, minimalista, de mégis különleges ruhákat szeretnének a gardróbjukba, emellett nemes célt is szolgál a vásárlás, hiszen a magyar tervezőket támogatjuk vele.

A kollekció különálló elemei szerencsére könnyen kombinálhatóak egymással, a férfi részlegen ez nem is nehéz, hiszen mind a nadrágokat, mind a felsőket úgy tervezték, hogy bármelyik összeillik bármelyikkel. A galériánkban árakat is feltüntettük, valahol a H&M és a Zara közé félútra tudnánk leginkább belőni, viszont egy dolog biztos: nem fog szembejönni minden második emberek az, amit itt vásárol. Az eseményről részleteket ide kattintva találhat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra