Nézzen színesbe öltözött celebnőket Cannes-ban!

A 12 napos Cannes-i filmfesztiválon rengeteg szép és kevésbé szép ruhát láthattunk: most itt egy újabb galéria a hétvége legjobban öltözött hírességeiről. A fesztivál idei favoritja a fehér szín volt, kis túlzással minden színésznő legalább egy fehér estélyit megmutatott a vörös szőnyegen, de szerencsére volt, aki a letisztult árnyalatok helyett bevállalt valami vadabbat.

Kedvencünk Laetitia Casta, aki aranyszárnyakat vett Dior estélyije fölé, de ugyanígy kedveljük Audrey Tatou kevésbé sokkoló, piros-pink ruháját. Olivia Palermo arany flitteres Cavalli estélyije abszolút túlzás, de Cannes-ban úgy tűnik, muszáj hozzászoknunk a flitterekhez: Alessandra Ambrosio modell is talpig flitterben vonult be egy filmvetítésre és minden nem fehér ruhára került pár marék csillogó gyöngy. A fehér estélyik közt is sok fantáziadús díszítést kapott, például Sharon Stone ruháján egy kígyó tekergett, Nicole Kidman Chanel szettjén fekete lapocskák lógtak, Karlie Kloss Louis Vuitton estélyijének alját tollak díszítették.

A színes estélyik közt a kékes-lilás szín és a flitterek mellett a virágdíszítések domináltak, a ruhák nagy részét pedig sztártervezők szállították. Abszolút befutó volt idén Cannes-ban az Elie Saab, a Dior, Roberto Cavalli és a Chanel, alulreprezentált volt a Gucci, a Givenchy, és nem is láttunk az Oscar gálákon oly' megszokott Zac Posen és Calvin Klein kreációkat. Sok jól öltözött színésznőért és modellért kattintson galériánkra, ha pedig az Arany Pálmával díjazottak névsora is érdekli, ezt olvassa el!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek