Strandkompatibilis az itt-ott kivágott fürdőruha?

A tavalyi nyári szezon egyik nagy slágerének ígérkezett a meglepő helyeken kivágott fürdőruha, amit az idei kollekciókban csak nagyítóval találtunk a fürdőruhákban utazó márkák katalógusaiban. A trendi fazon elhagyásán nem lepődtünk meg, hiszen már tavaly sem értettük, hogy vajon ki szeretne itt-ott, nem egyenletesen lebarnulni, ha már egyszer nekivetkőzik.

A modellalkatú nőkön jól mutató darab egyik nagymestere kétségkívül Hervé Léger, akinek jól szabott miniruháiért olyan divatmániás hírességek bolondulnak, mint Blake Lively vagy Miranda Kerr – írja a dailymail.co.uk.

Önnek van ilyen fürdőruhája?

A Zimmermann, Norma Kamali és Karla Coletto kivágott darabjai mellett a luxusmárka 2013-as fürdőruhakollekciójában is szép számmal találhatóak merészen kivágott, V-nyakú, színes darabok, melyek 193200 és 267200 forint között mozognak a Neimann Marcus és a Net-a-Porter oldalán.

Ön mit gondol az úszásra alkalmatlan csodafürdőruhákról? Medence széli koktélozáshoz elmegy, vagy esetleg elképzelhetetlennek tartja, hogy átlagos nőn is jól álljon a tökéletes testért kiáltó strandruha? Vagy már beszerezte Beyoncé dögös bikinijeit a H&M-ben? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek