Ezek az év legmenőbb színei

Az őszi-téli divathetek legnagyobb meglepetése a furcsa kiegészítők mellett minden bizonnyal az új színekkel való kísérletezés volt. A divatházak idén elhagyták a burgundit és a neonrózsaszínt, ami helyett a mandarint, tengerzöldet, égszínkéket és a semleges világos színeket helyezték előtérbe.

Kíváncsiak vagyunk, mennyire hatnak majd a hétköznapi öltözködésünkre az új divatszínek, mindenesetre a burgundira emlékeztető mélyvérvörös szín forradalmasította a trendeket, úgy ahogyan a neon bejövetele is megváltoztatta a kiegészítők forma- és színvilágát. Nézze meg milyen színű ruhákban fog járni az ősszel!

Divatba jönnek a Hamupipőke színek

A hűvös szezonban megszokott fekete, fehér és barna árnyalatok mellett modern, városias külsőt kölcsönöz egy meglepő, acélkék színű motorosdzseki vagy egy vagány bőrmellény, mint amilyet az Acne vagy Carolina Herrera felvonultatott a divathéten. Hasonlóan menőnek számít majd a púderrózsaszín, ami a tavalyihoz képest valamivel nyersebb formában tér vissza a következő szezonban. A retro hatású szín megjelenik majd kabáton, nadrágon és a kiegészítőkön is.

Szivárványszínek bevállalósoknak

A semleges színeket ősszel bátran feldobhatjuk egy-egy elegáns anyagból, velúrból vagy tweedből készült narancssárga darabbal, mint ahogyan Zac Posen és a Gucci is elképzelte 2013 őszét – írja a refinery29.com. Aki ennél is bátrabb, nyugodtan válassza a nagyobb magabiztosságot igénylő kanárisárgát. Ha még barátkoznia kell a harsány színnel, építse be öv vagy táska formájában ruhatárába a rikító árnyalatot.

A piros árnyalatai romantikusoknak

Az őszi bemutatók egyik nagy slágere volt a tőzegáfonya-piros, ami annyira kifinomult és diszkrét szín, hogy már-már semleges. Hasonlóan feltűnő, de mégis őszi színnek számított a szilva és a piros között félúton lévő lilás árnyalat is, melyet az ausztrál divathéten kívül a Kenzo, Christopher Kane és Marc Jacobs kifutóján is láthattunk idén.

A szezon meglepetése a tojáshéj és az üvegzöld

A krémes piszkosfehér színt sokkal jobban el tudjuk képzelni az őszi szezonra, mint az igazi, tiszta fehér árnyalatokat, így megörültünk, amikor ilyen tojáshéj árnyalatú ruhákat, nadrágokat és pulóvereket láttunk a Celine, Isabel Marant és a Prada kifutóján. Hasonlóképpen különlegesnek hat a szemet vonzó mély zöld színek behozatala, melyek amellett, hogy szinte minden bőrszínhez passzolnak, kiválóan kombinálhatók fekete vagy arany színű ruhadarabokkal is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra