Rúzstrend: sárga és kék ajkakkal lesz igazán menő

A napokban kissé megbotránkoztunk Jennifer Lopez narancssárgára festett száján, mellyel legújabb videóklipjét forgatta. A 43 éves énekesnő sárgásbarna bőrével és hasonló árnyalatú fürdőruhájával megegyező szájszín azonban nincs tiltólistán az idei szezonban, többek között Lindsay Lohan és Nicki Minaj is kipróbálta már a röhejes trendet. Ennek egy szofisztikáltabb változata, a száj színével megegyező világos rózsaszín árnyalat megtalálható Tom Ford és a Lancôme kollekciójában is.

Önnek melyik szín tetszik a legjobban?

A sárga mellett a 2013-as tavaszi-nyári szezon divatrúzsai várhatóan a merészebb, retro árnyalatok lesznek, ami a mi értelmezésünkben azt jelenti, hogy a világos, bársonyos árnyalatoktól a neon színekig mindent szabad. Persze csak akkor, ha a felvitt szín harmóniában van az aznapi ruhánkkal is.

A klasszikus, bármikor bevethető vörös színek sem idén mennek ki a divatból, aki ennél vadabbra vágyik, bátran kipróbálhatja a Fendi kifutóján feltűnt gótos sötétlilát, vagy a Vivienne Westwood shown illetve Lady Gagán látott nem túl esztétikus tengerkék színt. Nézze meg a galériában, hogy a mély vérvörös árnyalat mellett mivel érdemes még kísérletezni a szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra