3 szarkaláb a kor jele a címlapokon

Klasszikus retusálási lépésnek számít a divatszakmában, hogy a csinos, de korosodó hírességek életkorát csupán három apró ránccal jelzik a címlapfotókon. A nyilvánvalóan hamis kép bemutatása már egy elfogadott, bevett szokás a divatiparban, hasonlóképpen szó nélkül eltüntetik a sztárokról a napfoltokat, apróbb hegeket, szeplőket vagy a terhesség okozta pigmentációkat is annak érdekében, hogy bőrük smink nélkülinke, mégis tökéletesnek hasson – írja a nymag.com.

Hasonló munkálatok előzték meg Drew Barrymore legújabb, Lucky Magazinnak készített címlapját is, melyen a kissé aszimmetrikus mosolyú, csalfa tekintettel pózoló Barrymore-t ekként mutatta be a lap: „Ilyen az amerikai szépség, kortalan, gyönyörű és annyira szexi!” Bár a kedves szavak ellen nem volt kifogásunk, azért hitetlenkedve fogadtuk, hogy a nemrég szült 38 éves színésznő még mindig úgy néz ki a képen, mintha a húszas éveiben járna.

Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a 43 éves Jennifer Anistonnak, vagy a szintén ránctalan 47 éves Demi Moorenak csupán három szarkalába legyen a való életben. Az 51 éves Michelle Pfeiffer sem öregszik egy ideje, ha borítóra kerül, a sokat mosolygó Helen Mirrennek azonban már 65 évesen öt ráncot is meghagynak a retusőrök. Nézzegessen a galériában 35 év feletti, tökéletesített arcbőrű hollywoodi hírességeket, és pár olyan fotót róluk, amin nem retusálták le bőrhibáikat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra