Nézze meg Katalin hercegné terhesruháit!

Egyre látványosabb Katalin hercegné terheshasa, ami szembetűnik öltözködésén is. A csinos kismama szekrényében az elegáns koktélruhákat egy ideje felváltották az ízléses, pasztellszínű, visszafogottabb designerruhák. A hat hónapos hercegné irigylésreméltó ruhatárából összegyűjtöttük a legmenőbbeket, nézze meg ön is miben terhes Vilmos herceg neje!

Babakék, barack és mentazöld szettek

A Cambridge-i hercegné gömbölyödő hasát bájosan kiemelik a vidám színek, mint például a legutóbb viselt őszibarack színű ruha, melyet a királyi család személyi varrónője, Tara Jarmon készített a hercegnének. Az ötvenes éveket idéző halványkék Emilia Wickstead ruha láttán pedig többekben is felmerült, hogy fiú utód érkezik a királyi családba július közepén – írja a people.com. Hasonlóképpen jól állt Middletonnak az a virággombokkal díszített mentazöld Mulberry kabát is, melyhez kávébarna kalapot választott még áprilisban.

Katalint elkerülték a plusz kilók

Katalin terhességére 2012 novemberében lett figyelmes a sajtó, mikor egy smaragdzöld Mulberry ruhában jelent meg a londoni Natural History Múzeumban. A ruhacsodákra fél év alatt 11 millió forintot költő hercegné a terhesség korai szakaszában megőrizte karcsú alakját, így elegánsan mutattak rajta olyan hétköznapiasabb összeállítások is, mint Armani piros kabátja, az Erdem szűk fazonú hippis és a Max Mara szürke átlapolós ruhája is. Nézze meg a galériában a Cambridgei-i hercegné kismama stílusát képekben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra