Drew Barrymore a hét legrosszabbul öltözöttje

Kicsit újraélszetjük a heti legrosszabbul öltözött celeb rovatát, mert Drew Barrymore olyan szettet vett fel április 20-án, szombaton, ami mellett nem lehet elmenni. A színésznő a 2013-as GLAAD Media (Melegek és leszbikusok szövetsége a megbecsülésért) díjátadóra ment el alábbi, majdnem terepmintás, de inkább virágos, zöldes színű, vastag anyagú ruhában, ami egyszerre olyan, mint egy ronda sötétítőfüggöny, vagy egy retro paplan. Még esetleg a hadászatban lehetne hasznosítani, mint álcaruhát, de vörös szőnyegre nem való, az biztos.

Barrymore ráadásul nem magas, alig 160 centi, a földig érő, vastag anyag így még jobban összenyomja nőies alakját. A szett nem egyberuha, és nincs derékban sem szűkítve, egy bő aljú felsőrész és egy maxiszoknya alkotja. Azt, hogy Barrymore a ruha alatt vörös körömcipőt viselt, csak a Daily Mail cikkéből tudjuk, mert nem látszik egyik képen, pedig a vörös rúzst biztos a lábbelihez igazította a színésznő stylistja.

Önnek hogy tetszik Barrymore?

A ronda és hangsúlyos összeállításhoz a valószínűleg látássérült stílus-szakember nem adott a színésznőre semmi extrát, mindössze egy vékony gyémántkarkötő és a színésznő gyűrűje szolgált körítésként. Szerintünk az egész szörnyű, de ha ön nem így látja, szavazzon arra, hogy tök jó a színésznő szettje, vagy éppen arra, hogy ha nem is jó, legalább elfogadható. Súlyosbítja a ruházati bakit, hogy Barrymore nem egyszerű vendég volt a gálán, hanem a rendezvény háziasszonyaként szerepelt, és a melegek jogaiért szólalt fel: „Itt az ideje, hogy mindenki egyenlő jogokat kapjon. Csak a szeretet számít. Remélem, hogy a Legfelsőbb Bíróság helyesen cselekszik” – mondta beszédében Barrymore, aki igazán felöltözhetett volna szebben is az alkalomra.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek