Biztosítótűkkel indul újra a Versus Versace

Már tavaly is érezhető volt, hogy a Versace készül valami igazán nagy dobásra. 2012 októberében Lady Gaga a divatház egyik ikonikussá vált, biztosítótűkkel felturbózott ruhájában jelent meg Milánóban, annak a darabnak pontos másában, melyben Liz Hurley parádézott 1994-ben a Négy esküvő és egy temetés premierjén.

A divatház a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy május 15-én  újraindítja a Versus Versace márkát, melyet Donatella Versace alapított 1989-ben. A tervezőnő első komoly projectjének sikere hullámzó volt az elmúlt években, hiszen 2005-től öt éven át szünetelt, majd Christopher Kane kreatív vezetése alatt 2009-ben újjáéledt – írja a highsnobette.com. Készültek ugyan az utóbbi években is Versus kollekciók, de úgy tűnik, nem elég nagy sikerrel, ezért most valami afféle megújulásnak léehetünk majd tanúi, mint a Saint Laurent esetében.

A nyilvánosságra hozott kampányképekből egyértelműen kiderül, hogy az új kollekciót a biztosítótű köré kívánja felhúzni a márka. A zakón és táskán is helyett kapoó, lázadó hangulatot árasztó kiegészítővel minden bizonnyal a fiatalabb réteget célozza meg a divatház. Május 15-ig várhatóan még több, hasonló reklámképet csepegtetnek majd, amit a Facebookon és a Youtube-on követhetnek a divatrajongók.

Mit gondol, méltó ellenfele lehet a stílust váltó Saint Laurentnek a megújuló Versace, vagy pofátlanságnak tartja, hogy a kilencvenes évek meglovaglásával és egy biztosítótűvel akar újra befutni a drágán dolgozó divatház? Nézze meg a galériában Liz Hurley 19 évvel ezelőtti ruháját is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra