Miranda Kerr nem Victoria's Secret angyal többé

Néhány hete szárnyra kaptak olyan értesülések, melyek szerint Miranda Kerr, az abszolút Victoria' s Secret angyal visszavonul. Az akkori híreszteléseket azonban mind a vállalat, mind az ausztrál szupermodell visszautasította. Mostanra viszont már maga Kerr is megerősíttette, hogy a hír valójában igaz és visszavonul, ettől függetlenül novemberben még ugyanúgy végigvonul majd a legnépszerűbb fehérneműmárka kifutóján.

A Victoria's Secretet sokan egyből Miranda Kerr-rel azonosítják, így valóban egy korszak ér véget azzal, hogy a modell visszavonulót fúj. A 29 éves ausztrál szépség állítólag a szenvedélyeire és karrierlehetőségeinek további kiaknázására szeretne koncentrálni a következő néhány évben, emiatt pedig nincs ideje nagy kötelezettséggel járó Victoria's Secret szerződésre. Értesülések szerint Kerr és a vállalat között továbbra is megmaradt a jó viszony, arról viszont még nincs hír, ki lép Kerr helyére az angyalok hierarchiájában.

Miranda Kerr - és alakja - a Victoria's Secret nagy ütőkártyája volt.
Miranda Kerr - és alakja - a Victoria's Secret nagy ütőkártyája volt.

"13 éves korom óta modellkedem, mostanra pedig elértem életem egy teljesen új szakaszához. Igazából már a fiam megszületése óta gondolkodtam a dolgon, mivel az utóbbi időben sokkal jobban kell beosztanom azt az amúgy is kevés időmet. Továbbra is 100%-os munkát szeretnék nyújtani a klienseimnek, ebbe pedig már úgy érzem, nem férnek bele hosszú távú elkötelezettségek, ezért mostantól kezdve maximum 3 hónapos szerződéseket írok alá. Elértem a karrieremnek ahhoz a pontjához, amikor már a saját lehetőségeimet kell latolgatnom, ezek pedig tökéletesen tükrözik a szenvedélyeimet is" – magyarázta a visszavonulás okát Kerr az ausztrál Sydney Morning Herald magazinnak.

Kerr azt is beismerte, hogy a fehérneműmárka többi szupermodelljével, például az álomtestű Candice Swanepoel-lal vagy a brazil Alessandra Ambrosióval koránt sem volt annyira felhőtlen a viszonyuk, mint ahogyan azt a képernyőn láthattuk. Az ausztrál szépség kimért és tartózkodó viszonyt ápolt a többi modellel, ettől függetlenül a márkának mindig hálás lesz az amerikai karrierért (és szupersztárságért). A modell az utóbbi időben már megkezdte karrierjének kiterjesztését, legutóbb például a spanyol Mango reklámarcaként szerepelt, a márka több éves arcát, Kate Mosst váltva.

Kerr most szombaton ünnepli majd 30. születésnapját, ami után nem sokkal egész családjával együtt Los Angelesből New Yorkba teszi át székhelyét. "Orlando a Broadway-n fog játszani, megkapta a Romeó és Júlia főszerepét. A születésnapomat pedig alig várom, az egész család együtt fog karaokézni, ez olyasvalami, amit mindig együtt csinálunk. Alig várom!" – áradozott a modell, akinek további terveit kiváncsian várjuk, mint ahogyan azt is, hogy ez a hír milyen új kapukat nyit meg a márka egyébként is új arcának pletykált magyar üdvöske, Palvin Barbara előtt.

A nemrégiben megjelent új Victoria's Secret-reklám már Miranda Kerr nélkül debütált.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek