no

Sokkoló ruha-összeállítások a Coachella fesztiválról

Itthon még pár hónapot várni kell a fesztiválszezonig és a divatblogokat sem lepték még el a „Mit viseljünk fesztiválra?” típusú bejegyzések, a kaliforniai Indio környékén viszont már forró a levegő – és nem csak az időjárásnak köszönhetően.

A háromnapos Coachella fesztivál 1999 óta létezik, idén április második hétvégéjén rendezték meg. Számos sztár, celeb és természetesen ennél több lelkes „civil” fiatal rohamozza meg a koncertek helyszínét, hogy olyan sztárokat láthasson a színpadon, mint Madonna, aki 2006-ban adta elő produkcióját vagy Rihanna és Usher, akik tavaly tették tiszteletüket.

Mi most ebben a posztban figyelmen kívül hagyjuk egy kicsit a sztárokat és az átlagemberek öltözékeit vesézzük ki. A fesztivál tipikusan az a hely, ahol mindenki elengedi magát, kicsit kilép a hétköznapokból, azonban sokan vannak olyanok is, akik az italra fogják a viselkedésüket, belül pedig arra várnak, hogy végre legálisan játszhassák a könnyűvérű lányt. Ez ugyanúgy meglátszik az öltözéken is, mint az, ha valaki felkészületlenül megy bulizni: nyilván nincs szükség például térdig érő bőrcsizmára a 40 C°-os napsütésben.

A leggings nem nadrág

Az egyik legfontosabb dolog, amit a lányok (és a képek tanúsága szerint néha a fiúk is) hajlamosak elfelejteni, sokszor a hétköznapokban is. Egyáltalán nem szexi, sőt, hihetetlenül olcsó az, amikor valaki elfelejti lefedni a fenekét egy hosszabb felsővel vagy elöl teljesen kivenni a virágszirmaink domborulatait. Beszéljenek a képek!

A kevesebb néha több!

Mint írtuk, nem feltétlenül kell mindent megmutatnunk ahhoz, hogy izgalmasak legyünk és nem biztos, hogy érzékiek leszünk, ha mindent kiteszünk az ablakba. Vigyázzunk, különben tenyérnyommal a fenekünkön és a mellünkön barnulunk le a háromnapos móka végére! A fesztiválon láthattunk rojtokat, szaggatott ruhákat és olyanokat is, amelyekből egyszerűen hiányoltunk pár négyzetméter felületet.

Minden más

Valaki Goofy-jelmezben szeret bulizni, más plüssköntösben érzi jól magát a fesztiváli tömegben. A párnapos kiruccanás lehetőséget ad arra, hogy azok legyünk, akik mindig is szerettünk volna lenni, de hiába a nem hétköznapi közeg, vannak olyan arcok, akikre akaratlanul is furcsán nézünk.

Provokátorok vagy meg nem értett zsenik? Döntse el Ön!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek