Ki viselte jobban ugyanazt: celebek csatája egymással és modellekkel

Eheti Kinek állt jobban? posztunkban duplázunk, ugyanis nemcsak külföldi celebeket és modelleket állítottunk szembe egymással, de ugyanígy megvívnak a saját „kollégáikkal” is. Gwyneth Paltrow és Heidi Klum a ruhájuk kifutós másával néz farkasszemet, míg Christina Ricci Nicky Hiltonnal, a kevésbé ismert Zendaya Coleman pedig a bájos AnnaSophia Robbal mérkőzik meg.

Gwyneth Paltrow Isabel Marant ruhában

Kinek állt jobban a fekete ruha?

A népszerű Coldplay zenekar énekesének, Chris Martinnak a felesége a wedge sneaker cipők megálmodójától, Isabel Marant-tól választott egy ruhát új könyvének bemutatójára április 3-án. Míg a bemutatón a modell kabáttal, nyaklánccal és egy vékony övvel viselte a ruhát, addig Paltrow egy szolid gyűrűvel, egy hangsúlyos övvel és friss könyvével párosította azt.

A manökenre emellett szőrös platformos bokacsizmát adtak, a színésznő inkább egy nyitott orrú fazon mellett döntött. Kérdés, hogy ki döntött jobban, Ön szerint?

Heidi Klum Talbot Runhofban

A csillogó ruha jobban állt

Heidi Klum egyik népszerű TV-műsora, a Project Runway (itthon Kifutó néven láthattuk) aktuális szezonja a fináléhoz közeledik, ő pedig pont egy hete ebben a Talbot Runhof ruhakölteményben jelent meg New York városában. Az eredetinek egy jóval rövidebb változatát viselte és míg a kifutón ékszerek nélkül láthattuk a ruhát, addig ő jócskán feldíszítette magát velük.

Az érdekes nyakrésztől megszabadult, viszont gyűrűk és karkötők hadát sorakoztatta fel kezein, derekára fémes övet helyezett. A nude szandállal nem lehet mellélőni, ő emellett döntött, a modellen pedig egy nyitott orrú platformos zöld csodát láthatunk. Önnek melyik tetszik jobban?

Christina Ricci vs. Nicky Hilton

A ruha jobban állt

Christina Ricci színésznőt most a szállodalánc-örökös Nicky Hiltonnal, Paris Hilton húgával állítottuk szembe, hiszen mindketten ugyanazt a ruhát öltötték magukra, igaz nem egyszerre. Ricci tavaly szeptember 7-én viselte a New York-i divathéten, ahol fekete hegyes orrú cipővel és egy fekete lakk, láncos pántú kézitáskával párosította.

Ezzel szemben a csupán a nevéből és családi gyökereiből megélő Hilton kisasszony egy átlátszó, nyitott orrú cipőt és egy csillogó clutch-ot választott hozzá, amikor múlt héten New Yorkban megjelent egy gálán.

Zendaya Coleman vs. AnnaSophia Robb

Szerintem ötletesebb

Szereti a Szex és New York című sorozatot? Ismerős Önnek a jobboldali hölgy, Carrie Bradshaw? Nem baj, ha nem, hiszen a mosolygós lány a divatikon fiatalkori énét játssza a Carrie naplója elnevezésű sorozatban. Az egyik epizód forgatása alatt viselte ezt az összeállítást, és hiába jó pár évtizeddel ezelőtt játszódik a történet, a bohém összképnek köszönhetően még ma is megállna a helyét egy-egy street fashion oldalon. Virágmintás farmerkabát, óriás méretű öv és vidám színű cipő dukál a ruhához Robb (vagy a sorozat stylistjai) szerint.

Zendaya Coleman mindössze 16 éves, de tinidívaként tündökölt ugyanebben a ruhában március 23-án, amikor a Kid’s Choice Awards-ra érkezett Los Angeles-ben. A hölgy a ruha felső részét egy világoskék pulóverrel takarta, egy visszafogott fülbevalón, egy órán és pár karkötőn kívül mást nem viselt. A barna lábbelije először meghökkentő, de minél tovább nézzük, annál jobban hozzászokunk. Önnek melyik változat tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra