no

Az idei szezon favoritja: az M vonalú szoknya

A nagy sikerű "A" vonalú szoknya után idén tavasszal és nyáron – már ha lesz egyáltalán – újabb szabásvonal kerül terítékre a szoknyák terén: jön az "M" vonalú szoknyák szezonja, amikor mindkét lábát bátran megvillanthatja.

A trendet először Taylor Swift viselte a British Music Awardson, ő egy letisztult és szexi Elie Saab ruhában villantott diszkréten combokat, és hál' istennek túlzásba sem esett, hiszen csak egy arany övvel dobta fel az amúgy egyszerű ruhát, nem elterelve a figyelmet a lényegről. Swift megjelenése tényleg lehengerlő volt, a fekete estélyiben sejtelmesen villantak meg az énekesnő hosszú lábai anélkül, hogy olcsó hatást keltett volna. Ezt most ön is elérheti egy hasonló szoknya beszerzésével.

Az M vonalú szoknya idén elég nagy eséllyel fog legalább minden második fast fashion bolt polcán landolni, hiszen a 2013-as tavaszi / nyári divatheteken a Kenzo, a Michael Kors, a Stella McCartney és a Matthew Williamson kifutóin is helyet kapott.

Ha kedveli a furán felsliccelt szoknyákat akkor garantáltan nem fog csalódni, arról nem is beszélve, hogy kénye kedve szerint variálhatja a szoknya stílusát: ha sportosabb és lazább összeállításokban viselné, vegyen hozzá lapos, rövidszárú tornacipőt, vagy bakancsot, viszont ha Swift kisasszony példáját szeretné követni, akkor magassarkúval vagy szandállal próbálkozzon.
Az se baj, ha esetleg idegenkedik a túlságosan hosszú szoknyáktól, hiszen a trend a miniknél és a combközépig érő verzióknál is hódít egy kis sliccelés formájában.

Összeszedtünk önnek néhány darabot inspiráció gyanánt, na meg hogy megbarátkozzon vele: szemezgessen és döntse el, melyiket szerzi be a melegebb hónapokra, már ha megtetszik. A találatok többnyire webshopokból származnak, mivel az Inditex boltokat még nem lepte el az új őrület, de érdemes feltérképezni a kínálatot, mert egyes daraboknak még kedvezőbb az áruk.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek