Összegyűjtöttük az öt legváratlanabb hajtrendet!

Véget értek a legnagyobb európai divatbemutatók, amik az őszi-téli kollekciókat mutatták be, a Fashionista nevű divatblog pedig le is vonta a következtetéseket. Összegyűjtötte például azokat a frizurákat, amiknek a felbukkanása a legváratlanabb volt.

A gyűjtésben szerepel a jobb híján szénaboglyának nevezhető frizura, ami leginkább a nyolcvanas évek divatja lehetett, megjelentek a boszorkányos, borzongató frizurák is, és szerintük egészen váratlan, hogy a punktaréj is visszakéredzkedett a kifutóra.

A frufru felbukkanása persze lehet, hogy meglepő volt a divatbemutatókon, azóta viszont már Michelle Obama, az amerikai elnök felesége is vágatott magának. Úgyhogy mindenki készülhet, hogy hamarosan eláraszthatják az utcákat a frufrus csajok.

A frizurák egyébként olyan divatmárkák bemutatóin szerepeltek, mint a Bottega Veneta, Valentino, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Givenchy vagy a Fendi, szóval lehet, hogy érdemes odafigyelni rájuk, mert a végén még olyan karriert futhatnak be, mint az öreg frufru.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek