Kelet felé nyit Katalin hercegné kedvenc cipésze?

A jómódú brit irodisták és a Cambridge-i hercegné által kedvelt középárkategóriás márka, az L.K. Bennett egy kapszulakollekciót készített a Tank magazin divatszerkesztőjével, az utcai divatfotósok egyik kedvenc alanyával, Carolina Issával. A modern, városi eleganciát képviselő kollekcióban a cipők 225 fontról, 77 ezer forintról, a táskák 275 fontról, 94 ezer forintról indulnak.

„Izgatott voltam, mikor megtudtam, hogy együtt dolgozhatok az L.K. Benettel. Csodás tervezőcsapattal dolgozhattam együtt a tavaszi kollekción. Elégedett vagyok az eredménnyel, mesésen sikerült kombinálni a hamisítatlan brit stílust az egzotikus jegyekkel” – áradozott a közös munkáról és a feltűnő gyűjteményről Issa, akit elmondása szerint thaiföldi utazásai és a helyi ünnepek inspirálták a hat cipő és két táska megtervezésénél.

A kínai anyától és libanoni apától származó Issa reméli, hogy a lenyűgöző színű, keleti hímzések és minták ihlette trendi kollekciójával sikerül tolmácsolni kultúrájának és történelmének gazdagságát – írja a dailymail.co.uk. Nekünk nem szívünk csücske a sok pompon és virágos hímzés, de karakteres kis kollekció készült, az biztos. Nézze meg a galériában!

Azt nem tudjuk, hogy mit szól Katalin hercegné az izgalmas kollaborációhoz, de ha az L.K. Bennett nude cipőjéhez hasonlóan a színes darabokat is felkapja, várhatóan a Marks & Spencer majd ezek hasonmásából is elad két percenként egy párat.

Ön mit gondol a márka új kampányáról? Tényleg a divatmániás Issa fejéből pattant ki a keleti téma, vagy más világmárkákhoz hasonlóan az LK Bennett is hallott a kínai luxuspiac fellendüléséről és nyitni kíván kelet felé?

Kate Middleton a márka legismertebb cipőjében
Kate Middleton a márka legismertebb cipőjébenAdam Jacobs / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek