Overall mánia: Cara Delevingne és Miley Cyrus állatos kezeslábasban pózol

Már a karácsonyi szezonban is felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon menő-e overallban állni a fa körül, de a celebeket is elérő kezeslábas trend várhatóan tavasszal sem hagy alább, nemrég a divathetet végigízléstelenkedő Miley Cyrus rázta a seggét unikornisos overallban egy róla készült megmagyarázhatatlan kisfilmben.

A napokban az egyre furcsább Cyrus havernője, Cara Delevingne posztolt egy képet az Instagramra, melyen lila dinós overallban pózol két sapkás lány és egy félmeztelen pasi társaságában New Yorkban – írja a graziadaily.co.uk.

A vörös szőnyeges csillogástól igencsak távol álló trend félő, hogy hamarosan nemcsak a fiatal sztárok körében, hanem az utcai divatmániásoknál is felüti a fejét, ugyanis a szezon egyik leginfantilisebb termékéért a Topshopnál mindössze 36 fontot, 13 ezer forintot kell fizetni.

Ön mit gondol az egyre népszerűbb jelenségről? El tudja képzelni, hogy szembe megy a plázák kínálatával és kényelmes, pizsamaszerű leopárd- vagy zebramintás kezeslábasban köszönti a tavaszt? Vagy eszébe sem jutna óriáscsecsemőnek öltözve utcára menni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra