Visszatér a Charlie angyalai frizura

Az évek óta divatban tartott retro hullámnak és Ben Affleck 1979-ben játszódó Oscar-díjjal jutalmazott Argo-akció című filmjének köszönhetően visszatért a köztudatba a hetvenes-nyolcvanas évek slágerfrizurája, a hosszú, lépcsőzetes, enyhén hullámos hajviselet.

A legendás Charlie angyalai sorozat főszereplői által halhatatlanná tett frizura időtlen formája évek óta visszaköszön, elsősorban a vörös szőnyeges események és különleges alkalmak egyik népszerű kiegészítője – írja a style.it. Ilyen stílusú hajjal próbálkozott már Farrah Fawcett és Kate Jackson óta a frizurát sikkes glam rock stílussal kombináló Madonna, Jennifer Lopez, vagy legutóbb az eljegyzési ruháját terhesruhává átalakító Kate Middleton is.

Ilyen természetesnek ható lágy hullámokat a Youtube-nak köszönhetően már otthon sem annyira macerás készíteni. Egy jó hajformázó, hajlakk, tartást biztosító hajhab, körkefe, illetve a kisfilm segítségével ön is könnyen elkészítheti az ikonikussá vált formát. Nézze meg a trükköket a videóban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra