no

Hatalmas fukszok a Lanvintól: menő vagy ciki?

A 2013-as őszi/téli kollekciókat bemutató divathetet sem úsztuk meg szokatlan dolgok nélkül, Alexander Wang kötött szkafanderétől a Dolce & Gabbana királyi koronáin át a Saint Laurent új múzsájáig jó párszor meglepődtünk a látottakon. A Párizsi Divathéten mutatta be javarészt krepp és bársony anyagból készült kollekcióját a Lanvin is, melynek kreatív tervezője, Alber Elbaz tökéletesen egyszerű ruhakölteményeit és koktélruháit hatalmas fukszokkal képzeli el a következő szezonban.

A minimalizmust a maximalizmussal összehozó designer érdekes, modern kollekciójánál egyértelműen a kiegészítőkre helyezte a hangsúlyt. Saját üzenetét ezúttal nem a ruhákra applikálta, hanem a nyakláncokra, gyűrűkre tette érzelmeket kifejező szavait – írja a vogue.com.

Így olyan, mindenki számára jól ismert szavak vonultak végig a kifutón, mint boldogság, csók, egészség, szerelem, segítség vagy menőség. Ön mit gondol a kilencvenes évek hip-hop videóklipjeiből ismerős hatalmas ékszerekről? Menőnek találja a helyenként gyöngyökkel kirakott kiegészítőket, vagy ön szerint inkább ciki ilyen egyszerű, szájbarágós szavakkal népszerűsíteni egy luxuskollekciót? Esetleg az újra divatba hozott tréningruhával simán eltudja képzelni ezeket az ékszereket?

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (1923) (1710) Ciki!
Mustra