no

10 régi hirdetés, ami komplett hülyét csinál a nőkből

Ó, azok a régi szép idők, amikor a nőnek még a konyhában volt a helye, amikor fel kellett készülnie a férje fogadására, ha a munkában megfáradt férje hazaérkezett. "Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében önnél." Biztos önök is számtalanszor találkoztak már az interneten azzal az állítólagos 1955-ös, nőknek szóló kézikönyvvel, amiben hasonló tanácsokkal látták el az asszonyokat. A Buzzfeedet követve most összeszedtünk tíz olyan reklámot, amik látszólag ennél is régebbre vezetnek vissza: abba a korba, amikor rabszolga helyett komplett hülyét csináltak a nőkből.

"Meghallottuk a panaszát" – látható az egyik hirdetésen, amin egy nő fegyvert szorít a fejéhez, a másik kezében pedig mérget tart, a nyakán pedig ott van a kötél. "Ha holnap is így fog kinézni a hajam, én esküszöm megölöm magam" – olvashatóak a nő gondolatai. "Adjon nekünk egy percet, mert Charles Antell garantálja, hogy a kilences formula ennyi idő alatt is megoldja a gondjait" – magyarázza a szöveg. Egy másik reklámban a lovakon megszokott szemellenzővel látható egy nő, mert képtelen megérteni, hogy a legújabb Electrolux hűtők milyen csodásak. Kattintson a galériára, ha ezekhez hasonló reklámokat szeretne látni.

Íme egy videó is, ami ezúttal nem csak teljesen hülyének, hanem tökéletes szextárgynak tartja a nőket, akiknek állandóan vigyázniuk kell az alakjukra, hogy a szeretett férfi akkor is kívánhassa őket, ha épp nem lehetne vele. A helyzet az, hogy ennél egyébként éppen csak egy fokkal lettek kifinomultabbak a reklámok, a másik nagy igazság pedig, hogy a férfiak nagyon szeretnek dugni. Ettől függetlenül nagyon vicces, hogy ez a kóla reklám arra buzdít, hogy lehetőleg vékonyan próbáljanak meg a nők a férfiak emlékében megmaradni. Nagyon szórakoztató, hogy az angyalok kórusa is arról dalol, hogy kecses alakjuk legyen.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra