A hét rosszul öltözött híressége: Carine Roitfeld

A francia Vogue exfőszerkesztője, az elismert divatguru, stylist és önállósult divatmagazin-készítő a legtrendibb celebeknél is trendibbnek számított március 3-án a párizsi divathét Givenchy bemutatóján, ahol ő már az új őszi-téli Givenchy kollekció egyik darabjában jelent meg. Ha azonban a divatcirkusztól kis távolságot tartva nézzük a szettet – ahogy a Huffington Post is tette –, akkor be kell látni, hogy a tök semmilyen fekete szoknyára és felsőre húzott bőr pufi-miniruha, vagy csőtop, vagy mi, mégiscsak röhejes.

A mi kedvenc részletünk a szettben nem ez a cipzáras bőrdarab, és nem is a hatalmas munkavédelmi szemüveg, hanem a designer gumipók-öv. Nézze csak meg jobban, igen, az tényleg egy 100 forintos gumipók Roitfeld derekán, egyenesen a Givenchy divatháztól.

Ám ha kicsit kevésbé vagyunk gonoszak, be kell látni, hogy van valami punkosan menő a fekete, ezüst részletekkel megbolondított szettben: ha önnek tetszik Roitfeld vagyány összeállítása, nyomjon a menőre, de ha még mindig a gumipókon csodálkozik, szavazzon a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1773) (2073) Ciki!
Mustra