Ezért vágatott frufrut Michelle Obama

A Karl Lagerfeld szerint a frufruval hírolvasónak tetsző elnökfeleség a Skype-on keresztül adott interjút Rachael Ray-nek, melyből kiderült, hogy Michelle Obama nem Katalin hercegné frufruját kívánta lekoppintani új frizurájával.

A First Ladyről 49. születésnapján, január 17-én jelent meg az első kép új, fiatalosabb hajáról, melyet a mesterfodrászok és stylistok is egyöntetűen előnyösnek tartottak. A férje másodszori beiktatására friss frizurával érkező elnökfeleség a szakértők szerint nagyobb figyelmet kapott a rendezvényen, mint Obama mérföldkőnek nem nevezhető beszéde – írja a fashionista.com.

A 49 éves first lady frufruval
A 49 éves first lady frufruvalIda Mae Astute / Europress / Getty

A Mrs.O.com-on követhető First Lady a vele készített interjúban elmondta, hogy haját az életközepi válság, az úgynevezett 'Midlife crisis', azaz a középkorral együtt járó, természetesnek mondható lelki válság miatt változtatta meg.

„A frufru az én életközepi lelki válságom. Nem vágytam sem sportautóra, sem bungee jumpingolni nem akartam, így frufrut vágattam” – mondta arcára mutatva Michelle Obama a Carl Gustav Jung óta ismert problémáról. Az Obamánével készített teljes interjút ide kattintva nézheti meg.

Michelle Obama
Michelle ObamaUpi Photo / Eyevine / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Mustra