no

Ryan Gosling inspirálja a világ legstílusosabb kutyáját

2013-ra a macskák és a kutyák átvették a hatalmat az internet felett, nem telik el nap úgy, hogy ne futnánk bele legalább egy vicces fotóba, amelyen házi kedvencek szerepelnek.

Sokan közülük Facebook-oldallal is rendelkeznek, gondoljunk csak a közel hétmillió rajongóval rendelkező Boo nevű kutyusra, aki naponta "tölt fel" fotókat saját magáról egy-két vicces sor kíséretében vagy Alfimacsekre, aki határon belülről tárja életét az olvasók elé.

A cukiság és a humor azonban nem minden, vannak olyan háziállatok, akik a divat iránti szeretetüket is megosztják velünk. Ilyen kutya Menswear Dog (MWD) is, aki egy New Yorkban élő shiba inu. Őt is beszippantotta a Tumblr-mánia, itt posztolja napról napra az összeállításait. Blogját 2013-ban indította, ennek ellenére már több ezer követője akad, oldalának látogatottsága lassan eléri az egymilliót.

Nők milliói rajonganak Ryanért, vajon a kutyahölgyek is hasonlóan éreznek Menswear Dog iránt?
Nők milliói rajonganak Ryanért, vajon a kutyahölgyek is hasonlóan éreznek Menswear Dog iránt?Richard Foreman Jr Smpsp

A nagy márkák már felismerték a piaci rést és egymás után dobják piacra a luxusbrand logójával díszített kutyatáskákat, nyakörveket, de valljuk be, ritka az olyan, amikor bőrdzseki, baseball sapka és chino nadrág készül az ebeknek.

MWD hordható outfiteket oszt meg, a fotói alatt pedig mindig listázza azokat a termékeket és elérhetőségeiket, amelyekből mi is hasonló végeredményt érhetünk el. Gyakran inspirálódik sztároktól (pl. Ryan Gosling), ugyanúgy szereti viselni a Gucci ruháit, mint a Levi's farmereket.

Nemcsak embereket inspirál, hanem kutyatársait is, Tumblr-en számos poszt kering, ahol a négylábú rajongói szintén ruhába bújva pózolnak a kamera előtt.

A kutyus otthonosan mozog a közösségi médiában, megtaláljuk Facebookon, Twitteren, sőt még Instagram-profilja is van. Úgy látszik, a divat nem csak az emberek kiváltsága!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra