Melyik volt a legszebb ruha az Oscaron?

Az Oscar a legfontosabb gála a színésznők számára, nem csak díj, hanem ruha szempontból is. Akinek sikerül jól felöltöznie az Oscarra, azt jó esetben megjegyzik, megszeretik, aki melléfog, arra a gálát követő napokban a pokol vár. Idén rengeteg hírességnek sikerült szépen felöltöznie, persze volt, aki villantott, és összejött egy galériányi béna ruha is. Itt most öt jólöltözött színésznő közül választhatja ki azt, aki önnek a legjobban tetszik: Charlize Theron fehér, minimalista estélyije, vagy Nicole Kidman flitteres, barokkos ruhája szebb ön szerint? Nézze meg a többieket is a folytatásban!

Salma Hayek

Salma Hayeket mindig irigyeljük a vörösszőnyeges eseményeken, hisz férje, Francois-Henry Pinault a tulajdonosa a Guccit, a McQueent, a Stella McCartney-t és az Yves Saint Laurent-t magába foglaló konszernnek. Hayek tulajdonképp a világ legnagyobb gardróbjához ment feleségül, így minden gálára a legjobb ruha jár neki. A 85. Oscarra ismét fekete-arany ruhát választott, mint a 2012-es Aranyglóbuszra, de míg tavaly vállrész nélküli Gucci márkájú estélyiben, idén magasan záródó Alexander McQueen kreációban gálázott. A Guardian szolidan csak egyiptomi istennőhöz hasonlítja a színésznőt, de van ebben valami, Hayek tényleg a legjobb formáját hozta. Ön szerint?

Charlize Theron

Mi nagyon szerettük Charlize Theron minimalista, fehér Christian Dior Couture ruháját, de azt is megértjük, ha valakinek nem ez a kedvence: a V alakú nyakkivágás elegáns, de lenyomja a színésznő melleit a szűk míder. Az apró peplum sokak szerint már unalmas, viszont a földet söprő uszályra nem lehet senkinek panasza. A Dior ruha azon kívül, hogy gyönyörű, jól meg a színésznő rövid hajához: egy ilyen fiús frizurával leginkább röhejes lenne egy olyan ruha, mint mondjuk Nicole Kidmané. Szerintünk Theron jól választott és ön szerint?

Kerry Washington

A Django elszabadul színésznője biztosra ment a ruhaválasztásnál, a Miu Miu estélyi szép darab, de nem bátor választás. Szerintünk nem baj, hogy Washington biztosra ment, igaz, a Miu Miu partiruhája nem egy igazi, drámai Oscar estélyi, de nagyon jól áll a színésznőnek. Ráadásul Washington legalább bevállalta, hogy színeset vesz, idén szinte mindenki halvány pasztellszínekben, bézsben gálázott, igazi felüdülés volt a színésznő lazacszínű ruhája. Önnek hogy tetszik a ruha? Jobb volt Charlize Theron választása?

Nicole Kidman

Nicole Kidman vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul választ: azon lehet vitatkozni, most hogy választott, de szerintünk nagyon is jól. A L’Wren Scott estélyi egyenes a londoni divathét kifutójáról érkezett a vörösszőnyegre, épp csak hét napja mutatták be. Kidmannek jól áll a csillogó fekete és arany kombinációja, kicsit olyan, mintha Gustav Klimt valamelyik festményéről lépett volna le – legalábbis a Guardian szerint.

Kristin Chenoweth

Ki a legjobban öltözött?

Kristin Chenoweth, a Glee sztárja Seth MacFarlane-nel zárta az Oscar díjátadót, együtt énekelték a “Here’s to the Losers” című számot, hogy kicsit felvidítsák azokat, akik nem nyertek. Szóval a színésznő nem Oscar esélyesként vonult fel a vörösszőnyegen, mégis sokakat lepipált gyönyörű fekete estélyijével. A Tony Ward kreációval a Huffington Post, a Guardian és a Neontommy szerint is abszolút befutó a legjobban öltözöttek közt. Ön szerint Chenoweth tényleg jobb volt, mint mindenki más? Vagy Salma Hayek McQueen ruhja tetszik önnek a legjobban? Szavazzon arra a színésznőre, aki ön szerint a legszebb ruhában gálázott a 2013-as Oscaron!

Oszd meg másokkal is!
Mustra