Rihanna sztármodellekkel reklámozza olcsó kollekcióját

Rihanna londoni bemutatójáról és kurvásnak tartott kollekciójáról nem sok jót tudtunk elmondani. Pár nappal a divathéten való lebőgése után nyilvánosságra hozták a katalógust és a kampányképeket is, amit Mario Sorrenti lőtt a márkának Los Angelesben. Nézze meg a 7000 és 50000 forint között mozgó kollekciót a galériában!

A reklámanyagot egy igazán ütőképes modellcsapattal készítette el a River Island, ugyanis olyan szupermodellek köszönnek vissza a kilencvenes évek hangulatát idéző képekről, mint a brit Jourdan Dunn, az ausztrál Bambi Northwood-Blyth, Ataui Deng vagy a pink hajú Charlotte Free – írja a graziadaily.co.uk.

„A saját stílusom ihlette a kollekciót, mert szerintem így a rajongók is úgy érezhetik magukat, ahogy én. A kollekcióban minden alkatra találni alkalmi, elegáns és kacér darabokat is. Ezek nem jelmezek, nem is túl szexi ruhák. Ezek egyszerű, hétköznapi darabok. Úgy érzem, a rajongók bíznak a stílusomban és tetszeni fog nekik a kollekció” – bölcselkedett saját ízléséről az énekesnő a lapnak.

Mi nagyon reméljük, hogy nem Rihanna miatt jön újra divatba a spagettipánt, de ön mit gondol a március 5-én piacra kerülő kollekcióról? Tényleg közönségesek, vagy esetleg önnek tetszenek a fűzős, gumitalpú lakk-bakancsok overállal, illetve a fordított baseball-sapka vakító sárga miniruhával? Ha igen, rendeljen most, még egy napig ingyen házhoz szállítják a rendeléseket!

Rihanna egyébként igazi reneszánsz ember, vagy inkább aranytojást tojó tyúk, mert a ruhatervezés mellett 25. születésnapja alkalmából a MAC kozmetikai céggel együttműködve egy saját tervezésű smink kollekciót is piacra dob idén. A kollekció első termékét, egy Rihanna aláírásával ellátott rúzst az énekesnő Diamonds Tour koncertjének első napjától, május 4-től lehet majd megvásárolni a Barclays Center pop-up boltjában, majd nyártól a többi MAC üzletben is.

„Mostantól a MAC tagja vagyok! Vágjunk bele, a csomagolás már meg van tervezve és a termékek is hamarosan elérhetőek lesznek a számotokra! Köszönöm a MAC csapatának a lehetőséget, hogy megoszthatom veletek kedvenceimet!” – értesítette rajongóit a Twitteren Rihanna a Riri Woo névre keresztelt kollekcióról, melyből körülbelül 15 millió dollár bevételt vár a cég.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek