Kanye West a lemezborítójából csinált cipőt

Kanye West tavaly két szandált tervezett Giuseppe Zanottival, akkor a hetvenes évek és Afrika ihlette kollekciót 1,3 millió és 207 ezer forint közötti áron dobták piacra. A kötött anyaggal és gyöngyökkel díszített extrém lábbelikre Kim Kardashinanon kívül nem sok híresség csapott le, így kíváncsiak vagyunk, hasonló sorsra jut-e a Grammy-díjas rapper és az olasz cipész újabb együttműködése is.

Az 1352 dollárra, 293 ezer forintra beárazott, a körömcipő trendhez színben igazodó szandál ősszel debütált a divathéten, februártól pedig már a francia Collette oldalán is elérhető a hófehér, szoborszerű magassarkú cipő, melyet az apaság elé néző West legújabb albumához hasonlóan „Cruel Summer” (Kegyetlen nyár) névre keresztelt.

Kanye West legújabb munkája Giuseppe Zanottival
Kanye West legújabb munkája Giuseppe Zanottival

Mi nem igazán értjük, hogy miért kollaborál a neves cipész Kanye Westtel, ön például felvenné a  lemezborítóhoz igazított szandált? Hordhatóbbnak találja a tavalyinál, vagy úgy gondolja, hogy Kim Kardashian lesz az egyetlen nő a vörös szőnyeges eseményeken, akit lencsevégre kapnak majd a szárnyas, jéghegy színű cipőben?

Kim Kardashian a zenész tavalyi cipőjében
Kim Kardashian a zenész tavalyi cipőjébenPascal Le Segretain / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra