Lehet szexis is az alakformáló fehérnemű

Ha alakformáló fehérneműkről hallunk, egyből Bridget Jones híres nagyibugyija jut az eszünkbe – a pasik le is lohadnak azonnal. Azonban ma már remek karcsúsító darabokat lehet kapni, így nem kell szégyenkezni miattuk, sőt, igazán vonzó látványt is nyújthatunk egy magas derekú, hasleszorító bugyiban.

Eddig leginkább modellalkatú nőknek terveztek csábító fehérneműket, azonban Gok Wan stílustanácsodó úgy érezte, a teltebb hölgyek is megérdemlik a szexis alsóneműket. A Simple Be-vel összefogva a tervező megalkotta legújabb kollekcióját, ami azonnal hatalmas sikert aratott a jobb sziluettre vágyó nők körében.

Az '50-es évek divatját idéző fehérneműk közül mindenki megtalálhatja az alakjához leginkább illőt- akár a nagyobb hasát, akár az úszógumiját szeretné eltűntetni velük. Hogy viselésük ne legyen szégyellnivaló, párat közülük élénk színekkel és vidám mintákkal dobtak fel. Gok Wan szerint többé nem kell aggódniuk a súlyfelesleggel küzdő nőknek, mivel ezekkel a fehérneműkkel ők is ragyogóak és ellenállhatatlanok lehetnek,sőt, a legújabb alakformáló kollekcióval biztosan nem lesz probléma a ruhaválasztással, mivel segítségükkel a feszülősebb darabok is remekül mutatnak majd rajtuk.

Bár a legtöbb alsónemű valóban szexis és ízléses, azonban az extrémebbek jobb, ha inkább titokban maradnak: a Pull Me In Pants nevű kreáció kissé úgy néz ki, mint egy magasított derekú biciklis nadrág, és a Slicker Knicker sem az az alsónemű, amit egy randi végeztével szívesen mutogatnánk a partnerünknek. Nézze meg a galériában, mit kínál Gok Wan!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek