no

Minden idők legrosszabb Grammy-ruhái

A hétvégén tartják az 55. Grammy gálát, ennek alkalmából először összeszedtük az eddigi díjátadók legszebb ruháit, most pedig jöjjenek a legrondábbak. Nem a legkivágottabbak, hanem tényleg azok a ruhák, melyekben nagyon hülyén nézett ki viselőjük. Villantásokat azért találhat a galériában (nem úgy, mint az idei gálán), de megnézheti Cyndi Lauper hátborzongató 1984-es szettjét és Pink 2003-as hihetetlenül ronda, szakadt, gót ruháját is!

A legbizarrabb ruhát talán az egész mezőnyben Cyndi Lauper vette fel, a pálmafás estélyi vicces, de nem vörös szőnyegre való, ahogy a szörnyű smink és a gyümölcsös nyaklánc sem. Madonna 1999-es kimonót idéző vörös szettje sem előnyös darab, a derékra tekert vastag bőr, és a hosszú, lógó ujjrész kifejezetten röhejes, de értjük Madonnát, ez a Frozen korszaka.

Jennifer Lopez 2000-es ruháját valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk, a derékig dekoltált Versace estélyinek már történelme van. Annak ellenére, hogy Lopezen egész jól nézett ki az erősen kivágott ruha, a Huffington Post szerint ez volt az egyik legrosszabb ruha a Grammy történetében.

Toni Braxton 2001-es, pántokból álló nesze-semmi ruhája viszont még csak divat-történelmet teremett, úgy volt közönséges és röhejes egyszerre. A ruhát – már ha nevezhetjük annak ezt a pár anyagdarabot – Richard Tyler tervezte. 2001 erős év volt, Christina Aguilera is akkor jelent meg vörös hínárba borítva, afro hajjal, mély dekoltázzsal. Az ő ruháját Trish Summerville tervezte, már biztos nem büszke rá. Lil’ Kim többször is bekerült a legrosszabbak közé, tulajdonképp minden évben szörnyen öltözött fel. Nem is tudjuk hirtelen eldönteni, hogy 2002-es piros bőrszettje, vagy 2003-as itt-ott kivágott szaténrucija volt a rosszabb választás, nézzék meg a galériában, és döntsék el önök!

2003-ban Pink is maradandót alkotott, legalábbis a vörös szőnyegen: az énekesnőt azóta se láttuk ilyen rosszul felöltözve, pedig nem stílusáról híres. 2004-ban bizonyos Margaret Cho vitte a prímet: a hölgy amerikai komikus, színésznő és még divatot is tervez a Wikipedia szerint, jaj ne! Valószínűleg saját kreációban mutogatta fenekét a Grammy vörös szőnyegén.

Fergie nem csak a jól öltözöttek közé került be kétszer, hanem a rosszak közé is. Vajon milyen érzés lehet neki visszanézni ezeket a képeket? Biztos nem valami jó, főleg a 2004-es szakadt fehér diszkóruhás megjelenés volt ciki. Fergie rossz választásain is túltesz azonban Cher, aki egy olyan Julia Gerard ruhában bírt megjelenni, amin nincs olyan pont, ami jól nézne ki. Mintha kukázta volna valahol az énekesnő.

M.I.A. kék Manish Arora estélyije az övéhez képest semmi, és Lady Gaga is kifejezetten csinos kisbolygónak öltözve, ha Cher a hasonlítási alap. Ha nem, akkor azért megér egy misét Gaga Armani Privé ruhája is, melyhez clutch helyett egy csillagot vitt magával az énekesnő.

2011-ben a sok szép ruha mellett felvonult pár ritka ronda is, Nicky Minaj például Riccardo Tisci Givenchy Haute Couture ruháját alázta meg, Jennifer Hudsonnak meg majdnem sikerült jó ruhát választania, csak sajnos a sötétkék Versacéból kilógott a melle. Rihanna hópehelynek álcázta magát egy Jean Paul Gaultier ruhában, de azért ő nem hibázott olyan nagyot. Nézze meg a galériában, ki, mikor nézett ki a legrosszabbul a Grammyn!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra